Loading

Uusi GolfMarina on avattu Hollolaan Kaksi TrackMan4 golfsimulaattoria ja 180 m² putti- ja lähipelialue ovat valmiina talviharjoittelua varten.

Kun tekniikka kohtaa intohimon!

Trackman4-simulaattori mahdollistaa todentuntuisen pelikokemuksen ympäri vuoden ja tarjoaa valittavaksesi kymmeniä huippukenttiä tarkasti mallinnettuna ympäri maailmaa.

Trackman on moderniin tutkateknologiaan perustuva lyöntianalysaattori, joka tarjoaa niin realistisen simulaattorikokemuksen kuin sisätiloissa on mahdollista. Peliolosuhteita ja kentän virityksiä voi vaihdella oman mielen mukaan. Valittavana on yli 100 täysmittaista ja kymmenen par 3 -kenttää eri puolilta maailmaa. Mukana ovat esimerkiksi Pinehurst ja East Lake Yhdysvalloista sekä Wentworth ja Valderrama Euroopasta.

Voit pelata joko yksin tai kavereidesi kanssa. Pelatessa ei tule pimeä, ei sada, eikä kenttä jäädy! Sinun ei tarvitse käyttää aikaa kävelyyn ja pallon etsimiseen. Peli etenee nopeaan tahtiin. Yhden kokonaisen kierroksen pelaamiseen menee pieneltä ryhmältä noin 2 tuntia.

Dataa

Trackman antaa tärkeää dataa harrastajille

Tavoitteelliselle harjoittelijalle Trackman kertoo kaikki tarvittavat tiedot lyönnistä. Siksi se on suosittu pelaavien ammattilaisten ja huippuvalmentajien keskuudessa.

TrackMan 4 tuottaa mailan ja pallon liikkeistä jopa 26 eri lukemaa, joiden avulla voit kehittää peliäsi. Trackman muodostaa kahden tutkan avulla 3D-mallinnuksen lavan kulusta osuma-alueella ja pallon lennosta. Sen jälkeen laite purkaa tiedon käden käänteessä helposti ymmärrettävään muotoon numeroina ja kuvina tarjoten luotettavaa tietoa esimerkiksi pallon ilmalennon pituudesta, mailan nopeudesta ja pallon korkeudesta.

Vaikka klubipelaajien keskuudessa Trackmanien viihdekäyttö eli simulaattoripelaaminen on sisäharjoittelukeskuksissa erittäin suosittua, kannattaa joskus kokeilla analysaattoria myös oman svingin kehittämistä varten.

Kun lyö oman bägin jokaisen mailan läpi riittävän monta kertaa ja antaa Trackmanin laskea eri mailoista keskiarvon, kauden alussa saa esimerkiksi tiedon pallon ilmassa lentämästä matkasta, joka kannattaa laittaa visusti talteen tulevan kauden golfkierroksia ajatellen.

Se, että tietää tarkalleen, kuinka pitkälle pallo eri mailoilla lentää on todella tärkeä ja itseluottamusta mailavalintaan lisäävä tietoa golfkentällä.

Voit myös verrata omien lyöntien dataa maailmanhuippupelaajien vastaavan datan kanssa. Mitä lähemmäksi näitä lukemia pääset, sitä parempi pelaaja sinusta todennäköisesti kehittyy.

Ikoniset kentät
Meiltä löytyy Valderrama, Muirfield Village ja PGA National. Löytyy myös St Andrews, tuo golfin hengellinen koti. Kaikki nämä ja muut yli 100 kenttää on tuotettu poikkeuksellisella laadulla pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tervetuloa hämmästymään!

Täydet kentät

3 Par -kentät

 • Abel's Crossing
 • Adlington Golf Centre - The Graduate
 • DaleBrook Forest
 • Hillcrest Short Course 'The Five'
 • Leon De Montana
 • Lostwood Glen
 • Sand River
 • Senoja Valley
 • Sutton Bay Short Course
 • The Aces Club
 • The Lost Nine
Putteja ja chippejä

180 m² lähipelialueella voi harjoitella putteja ja chippejä

GolfMarinan sisäharjoittelukeskuksessa voit harjoitella puttia ja tarkkuutta lähes aidoissa lähipelin olosuhteissa. Pienet nousut ja laskut tarjoavat haasteellisen ympäristön ja erinomaiset harjoitusmahdollisuudet golf-taitojesi kehittämiseen. Useimmiten juuri lähipelissä tulevat ne suurimmat erot vastaan, ja näin iso osa harjoitusajastakin on hyvä viettää sitä treenaten. Täällä se onnistuu talvellakin.

Olemme panostaneet tilamme viihtyvyyteen ja oleskelutiloihin, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ympäristön golfin pelaamiseen sisätiloissa. Asiakkaidemme käytössä on myös kahvila anniskeluoikeuksineen sekä saunatilat. GolfMarina on avoinna joka päivä klo 6-23. Tule viihtymään, yksin tai yhdessä!

Credits:

MariN