Oud&Nieuw Familie van i - 8 december 2016

Op een winterse, maar best warme donderdagmiddag stroomde de zolder van gastrobar Claar in Utrecht vol met gasten voor Oud&Nieuw van Familie van i. Gezellig dicht op elkaar luisterden we naar sprekers Edith de Wit (storytelling), Katja Staring (trends voor je online zichtbaarheid), Vincent, Eefje en Jorick (de fun van het werken met Millennials) en Jeroen Komen (wat zijn boek 'Ik kan vliegen' hem bracht).

Met enige moeite veegden we de laatste borrelaars de zaal uit om de tafel te laten dekken voor het diner waar stand-up comedian Hans Gommer eerst de aanwezigen met elkaar verbond, waardoor iedereen met elkaar genoeg gespreksstof had, tot laat op de avond. En wij weten: daar is al veel moois uit opgebloeid qua samenwerking, ideeën en nieuwe contacten.

Wij van Familie van i vonden het geweldig alle deelnemers te ontvangen en inspireren. Volgend jaar weer! Noteer: 14 december en zoals gewoonlijk, weten we nog niet waar...

De beelden met naamsvermelding zijn gemaakt door fotograaf Remco Koenderman.

Trendtalk van Familie van i / Katja Staring.

"Er zaten weer verse tips bij, die ik als ondernemer onmiddellijk toe kan passen."

"Het verhaal van Edith vond ik boeiend. Ze brengt het goed, pakt de luisteraar, en is fijn om naar te luisteren", aldus Corry van Tricht van Workshops Alkmaar.

Vincent Roders van Schaal + over hoe tof het is om als 40plusser met 20plussers aan de slag te gaan.
20plussers vermaakten de zaal met tips en een kennisquiz.

"Het verhaal door de Millennials was interessant, leuk om te horen waar ze mee bezig zijn. Duidelijke boodschap", schreef Corry verder.

Wie heeft het goede antwoord gegeven?
Jeroen Komen sprak over zijn boek, zijn reizen en zijn dromen. Hij heeft een mooie boekaanbieding als je nog een kerstgeschenk of relatiegeschenk zoekt.

Check Jeroen op zijn Facebook-pagina voor details over zijn boek en aanbieding.

Interessante materie!

Online journalist Rian ter Heur mailt: "Heerlijke middag. Ik vond de verhalen van alle sprekers leuk en inspirerend en ook heel anders. Dat er sprekers waren, vond ik erg fijn. Als het alleen een netwerk- en kaartjesuitwissel-evenement was geweest, dan was ik niet gekomen."

Fotograaf Remco Koenderman schoot al deze mooie platen. Behalve deze, die maakte bezoeker Joke Veldhuis met het toestel van Remco.
Hapjes! Drankjes!

"Conclusie: een hele leuke en inspirerende middag gehad. Mensen gesproken die ik normaal nooit zou spreken, zoals bijvoorbeeld de troonopvolger van de Chinees uit Sassenheim! Volgend jaar weer, hartstikke bedankt, en ik ben reuze benieuwd wat er precies gaat gebeuren op Kos!", schrijft Corry van Tricht in haar spontane evaluatie via Whatsapp.

Gezellig hoor...

"Ik vond het een topdag. Vloog voorbij. Leuke sprekers, leuke gasten. Open en positieve sfeer. Mooi verhaal van Jeroen. Verfrissend dat er ook jonge mensen bij waren. Groepsgrootte was goed zo, leuke locatie. Ik kreeg echt het gevoel dat ik met collega's was. Veel goede gesprekken gehad", aldus Alexandra Calmero van BrandKarma.

En hup, de eerste shift naar huis met een vet kerstpakket! Elise Bakker en Anuschka Odau doen nog even een #rockthatwall
Dinner Time met de Utrechtse stand up comedian Hans Gommer van Sprekersbureau Praat.
He, gezellig, met z'n allen aan een lange tafel en steeds verzitten om nieuwe mensen te leren kennen.

Eefje van Gorkom van Schaal+: "Wat was het gezellig afgelopen donderdag! En dank aan Hans, die voor het diner zorgde dat we allemaal los kwamen en de standaard praatjes voorbij waren."

Jorick Merx van Schaal+: "Ik vond het echt een leuke en leerzame dag, en heb weer een berg connecties opgedaan :) Er was een gezellige en open sfeer. Erg tof."

Sfeer...

Janine Dechesne van Sans Gêne: "Wat was het een warme, gezellige middag en avond. Erg leuke sprekers, mooie kennismakingsworkshop en heerlijk diner. Gave, enthousiaste mensen ontmoet, goede gesprekken gehad. Alles uitstekend verzorgd. En.... fijn kerstpakket met cadeaus. Dank voor organisatie, inspiratie en warmte! Kom volgend jaar zeker weer naar het Oud & Nieuw van de Familie van i!"

Iedereen kreeg een persoonlijk kerstpakket mee naar huis, dat elke bezoeker kon vullen met cadeautjes voor 1 of meer personen. Zo maakte Alexandra Calmero voor alle pakketten schattige doosjes met huisgemaakte sambal. Heb jij 'm al geproefd? Laat haar weten wat je ervan vond!

"Ik vond Claar erg sfeervol, eten en drinken top. Kerstpakket was weer helemaal leuk, dat idee is goud waard, om als ZZP'er op deze manier toch een kerstpakket te krijgen!", riep Corry van Tricht ook nog.

"Leuk om een tasje met allerlei fijns mee naar huis te krijgen!", aldus Rian ter Heur.

Met dank aan: Bureau Structuur, Nivea Nederland, Clickwisemedia, S2 Uitgevers, Workshops Alkmaar, Sus&So, Schaal+, Remco Koenderman Fotografie, Sprekersbureau Praat, BrandKarma, en alle individuele gasten die voor een of meer mensen superleuke cadeaus meenamen.
Ben je er volgend jaar op 14 december ook (weer) bij?

Enkele sociale mediaposts over Oud & Nieuw:

Instagram-post van Etienne Kreutzer, Sprekersbureau Praat

Goed om te weten: de informatie die tijdens Oud&Nieuw is gedeeld door Katja Staring van Familie van i is vanaf 20 december als whitepaper gratis te downloaden via de webshop en verschijnt in losse blogs op verschillende websites, zoals www.familievan-i.nl en www.contentfamily.nl

Het Programma 2017 van Familie van i is bekend gemaakt tijdens Oud&Nieuw. Kijk hier wat we allemaal gaan organiseren. Allemaal leuke dingen, en nieuwe activiteiten: zoals de Blog Squad, een online avontuur met 10 opdrachten gedurende 2017 om nu eindelijk je site van gouden content te voorzien. En de gratis English Challenge op Instagram i.s.m. Engels Alkmaar. En nieuw is... een schrijfvakantie op het Griekse eiland Kos in oktober, zie je je al zitten met je laptop? >>>

Created By
Katja Staring
Appreciate

Credits:

Remco Koenderman en Familie van i

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.