Konfirmantfotografering - litt mer enn bare bundad og dress -

En tenåring er mer enn bare sitt ytre skall. En konfirmant er mer enn bare bunad og dress. De fortjener konfirmantfotografier som de selv liker. Fotografier de selv kommer til å ville poste på Facebook.

Ta gjerne med bunad. Eller dress.

Jeg fotograferer aller helst utendørs, men dere er også hjertelig velkomne til studioet i Elverum.

Ofte stilte spørsmål

Fotograferer du ute?

Jeg fotograferer veldig gjerne ute. Det koster ikke noe ekstra i området rundt Elverum +/- 30 minutter i bilen. Dere velger selv om dere ønsker å komme til Elverum, eller om jeg skal kjøre dit dere er.

Kan vi fotografere både ute og i studio?

Selvfølgelig! Jeg setter av god tid.

Kan du fotografere både i bunad og vanlige klær?

Det er det jeg aller helst gjør. Jeg ønsker å lage bilder som ikke bare forteller noe om konfirmasjonen, men også noe om mennesket jeg fotograferer. Derfor vil jeg gjerne at dere tar med et skift eller to.

Fotograferer du på selve konfirmasjonsdagen?

På konfirmasjonsdagen er det mye som skjer. Forventningene har bygd seg opp, og familien vil gjerne tilbringe tid med konfirmanten. Derfor anbefaler jeg å sette av tid til fotografering en annen dag enn selve konfirmasjonsdagen. En ettermiddag/kveld i april/mai har vakkert lys ute!

Pris konfirmantfotografering: 1.200,-

Inkludert i prisen er fotograferingen, bestillingstime og et tidsbegrenset online bestillingsgalleri. Forstørrelser, album, takkekort og andre produkt bestilles og betales i etterkant av fotograferingen.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.