Loading

SORANERGOLF 1. RUNDE

SORANERGOLF 1. RUNDE I ASSERBO

Årets første Soranergolf match blev afviklet søndag den 29. april i dejligt solskinsvejr i Asserbo og med Dan Kongsted som vært. Førstepladsen gik til Niels Taarnhøj med flotte 36 point. Andenpladsen til værten selv; Dan Kongsted med 31 (efter bedst på bagni). Trediepladsen til Andreas Hahn og altså også med 31 point.

På dagen deltog følgende Soranere:

Ida Kongsted, Axel Henriques, Andreas Hahn Andersen, Søren Fink-Jensen, Henrik Linnemann, Steen Hahn Andersen, William Sonne Christensen, Dan Kongsted, Ole Linnemann, Niels Tårnhøj. Senere sluttede også Christine og Christopher Kongsted sig på hyggeligste vis til frokosten i klubben...

Lau Hansen var også tilmeldt, men deltog desværre ikke.

Soranergolf Matchplan for 2018. Sæt krydser i kalenderen..!

NYE SORANERGOLFERE..

...er som altid mere end almindeligt velkomne under Soranerfanen. Har du derfor kendskab til Soranergolfere der godt kunne tænke sig at deltage og få sendt invitation til deltagelse, så kontakt endelig Dan Kongsted (mail nederst i dette nyhedsbrev) og kom med til de festlige og konkurrencefyldte matcher iblandet den helt særlige Soraner-ånd... Vi kan være mange flere!

1. RUNDE GALLERI

Skøn Soranerdag i Asserbo - sæsonen er i gang..!

SORANERMATCHEN

Soranermatchen 2018 afvikles lørdag den 15. september på Sorø Golfklubs pragtfulde bane i Suserup. Endnu engang skal den traditionsrige match spilles på banen i Sorø, og den ærefulde titel som vinder af den smukke Soranerpokal uddeles...

“PANDUROS PUTTER” - HERLOVIANERMATCHEN

Én af årets vigtigste matcher. Efter det forsmædelige nederlag til Herlovianerne sidste år på Ledreborg dejlige bane, skal vi igen til oktober (endelig dato kommer snarest..) forsøge at vinde “Panduros putter” trofæet tilbage til den plads hvor det retteligt hører hjemme: på Sorø Akademi. Det kræver imidlertid erfaringsmæssigt, en stor flok topmotiverede, veltrænede og særdeles godt forberedte Soranere, og i deres bedste form, så håbet er klart, at vi i år kan stille med et rigtig skarpt hold. Sæt derfor kryds i kalenderen så snart datoen endeligt meldes ud. Årets match finder i år sted på Kokkedal Golfklubs udfordrende bane. Don’t miss it!

SPONSORATER

Sponsorater i form af vingaver, golfbolde og lignende sager, modtages med stor tak og er med til at gøre de mange matcher omend endnu mere festlige og glorværdige. Så meddel endelig Dan Kongsted hvis du har lyst til at skænke et par Soranerpræmier til matcherne.. De vil være meget velkomne..!

MATCHTILMELDING

For tilmelding og generelt henvendelser og information om Soranergolf, kontakt venligst Dan Kongsted på mailadressen: dk@cervius.dk eller SMS på tlf. 2163 3908.

FØLG SORANERGOLF PÅ:

På gensyn til næste Soranermatch søndag den 27. maj i den dejlige Ishøj Golfklub med Thomas Kruse som vært. Vi skal blive rigtig mange..!

Soranergolf 2018 - Dan Kongsted

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.