TONO SLONO VS. TANTR SLANGRR + TRE-FUNK III 27.1. @Lutakko

Vuoden 2017 ensimmäiset JKL RAP/HIP HOP SESSIONS -ilta Tanssisali Lutakossa.

On myönnettävä ettei illan pääesiintyjänä nimi ensialkuun soittanut mitään kelloja, mutta pienen googlailun jälkeen ilmeni, että onhan nimi tullut vastaan eri kokoonpanoissa jonaikaa sitten. Tai ei ehkä juuri tämä kyseinen nimi, sillä eri taiteilijanimeä on Wikipediassa Tono Slonolle listattu yhteensä 10. Ensimmäiset EP-levytyksetkin löytyvät vuodelta 2002 ja kasettiformaattia jo vuosituhannen alusta. Kokenut kettu siis kyseessä.

Näkymä lavalle kahden eri miksauspöydän takaa.

Illan kuitenkin aloitti TRE-FUNK III, jonka jäsenistössä vaikuttavat Hannibal, Haamu ja 6mäki. Kokoonpanon ensimmäinen levy Planeetta Funk (Moonspin) ilmestyi viime vuonna ja toivon mukaan lisää on myöhemmin tulossa. Vaikka illan avausbändi aloittikin jo klo 21, oli yleisöä ehtinyt jo paikalle ja innokkaimmat fanit löytyivät eturivistä odottamasta melkein heti ovien avaamisen jälkeen.

Tre-Funk III lavalla.

Tono Slono vs. Tantr Slangrr kokoonpanon aloittaessa keikkakansaa oli jo runsaammin paikalla, jonka huomasi yleisön huomattavasti kohonneesta äänenpaineesta. Keikka vei mukanaan ja ennenkuin kellon vilkaisemista oli ehtinyt miettiä, artistit kiittivät keikasta ja kapusivat pois lavalta. Illan vahvimpia puolia olivat paikalle tulleet, (hyvällä tavalla) mekkalaa pitäneet alaikäiset sekä Tono Slonon esiintymisasu, josta ei valitettavasti tarkkaa kuvaa ehtinyt ottamaan.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.