Loading

Det är något i luften Förförande dofter från Blomus

Badrummet har alltid varit i fokus för det tyska designföretaget Blomus, och detta år är inget undantag. Dofter, ljus, obehandlad sten, burkar och speglar gör entré, och förutom att addera en känsla av välmående och estetik så gör de också badrummet mer inbjudande.

Den fina, svarta och bruna strukturen i marmorns ådring, varvat med vita och gråa toner, skänker en tidlös elegans och behaglighet, vilket gjorde att Blomus valde att lansera Pesa just i detta speciella, naturliga material.

Kollektionen Pesa består av en rund bordspegel med en slank bas, två tvålfat och en burk tillverkad i detta härdiga material, som innehåller så mycket variation i struktur och färg att Pesa ger en konstnärlig och unik känsla i badrummet.

PESA - Marmor från Blomus - FLAVO Doftpinnar

Marmor kommer igen även i Frable, en serie med tre doftljus, hälld direkt i olika typer av marmor som hintar till doften som ligger dold under locket.

FRABLE från Blomus - Förförande dofter

Apropå färger så har Blomus precis hittat just de rätta franska oljorna, extraherade ur träd, örter och blommor. Dofter vars syfte är att förstärka upplevelsen av rummet och göra det mer sensuellt och trevligt.

FRAGA Set med Doftpinnar och arom

Flavo kombinerar de aromatiska och upplivande kvaliteterna hos förförisk lavender och blodapelsin, uppfriskande citron och vitt linne, med en hint av bränt trä. De tre olika doftpinnarna hör ihop med de vackert formade och återvinningsbara träcylindrarna, som enkelt smälter in alla typer av inredningar och som passar Blomus övriga sortiment.

Kontakta Happynest för mer informaton

Vill du bli återförsäljare av flera av Europas ledande varumärken inom inredning och design?

HAPPYNEST förser både fysiska butiker och e-handeln med skräddarsydda helhetslösningar och produkter där design, funktion och hållbarhet är i fokus.

Kontakta oss idag på telefon 019-10 76 70 eller mejl kundtjanst@happynest.se för mer information om hur vi kan hjälpa just dig och din butik.