Loading

There is a life outside Glòria mas

Què fas quan no ets a la Fundació Pasqual Maragall o el BarcelonaBeta Brain Research Center?

Voltar amunt i avall! No només treballo a la Fundació així que vaig sempre d’aquí cap allà.

Durant el meu temps lliure el que més m’agrada és passar temps amb els amics (en tinc amb els que ens coneixem des dels 4 mesos de vida) i la família (som com les Teresines, sempre disposats al que faci falta!), fer sortides i excursions, activitats culturals, cuinar, descansar i, sobretot, aprendre coses noves.

Quin és el lloc on has viatjat que més t’ha agradat?

Viatjar m’agrada molt, tot i que no ho faig tant com voldria. M’encanta descobrir llocs nous i conèixer altres cultures. Sóc molt de natura, sobretot de paisatges muntanyencs. Per destacar un lloc ben especial, diria les cascades d’Iguaçú (Argentina/Brasil), que em van deixar bocabadada! Per a mi, la natura no té competència!.

Els estanys de Sils (escombrant cap a casa ;). Sils, la Selva.
Esquerra: Verd esmeralda. Glendalough, Irlanda. La foto superior dreta és de l’última escapada que he fet. Porto, Portugal, i la tercera foto és de relax absolut a Brienz, Suïssa.

Una pel·lícula (o més):

Sóc bastant cinèfila. M’agrada veure cinema d’ara i d’abans, i de gèneres variats. De suspens, biogràfiques, històriques, de terror, policíaques, comèdies o drames. Quan em ve de gust miro les pel·lícules sense llegir l’argument o la sinopsis, així és més captivador.

El cinema és una afició que comparteixo sobretot amb els meus amics, amb qui de tant en tant fem passes de pel·lícules, com més excèntriques, absurdes, iròniques i delirants siguin, millor.

Una selecció de pel·lícules que m’agraden.

Una sèrie (o més):

La darrera que he acabat és The Americans, molt fan!! També recomanaria Babylon Berlin, House of Cards i The Good Wife. I llavors tinc una barrija-barreja de series mítiques per a mi, com S’ha escrit un crim, Els Joves, Friends, Teresina S.A. i Gilmore Girls. M’encanten!

Un llibre (o més):

No en tinc un de preferit. Que tingui presents, diria 1984 (George Orwell) i El metge (Noah Gordon). Ara mateix estic llegint “Los corruptores” d’en Jorge Zepeda Patterson. A veure què tal quan l’hagi acabat.

Un grup, cantant o estil musical:

M’agrada molt la música, sobretot rock i pop, sense defugir d’altres estils. Foo Fighters, Joan Colomo, José González, Sau, Red Hot Chili Peppers, Andrea Motis, Metallica, Johnny Cash, The Clash, Bloc Party, Fito y Fitipaldis o Blur, per dir-ne alguns.

Una cita amb la qual t’identifiques:

Fa un temps vaig sentir aquesta cita d’en Nelson Mandela i me la vaig apuntar:

May your choices reflect your hopes, not your fears

També m’agrada molt la de: “D’on no n’hi ha, no en raja”.

Un record que no voldries oblidar:

Cap d’aquells instants especials que hagi viscut. La vida és plena de moments fantàstics!

Un regal molt xulo que em van fer pel meu darrer aniversari.

Un somni personal a realitzar:

Fer la ruta transsiberiana amb ferrocarril!

Amb aquesta iniciativa volem compartir les aficions i records del personal de la Fundació Pasqual Maragall i el BarcelonaBeta Brain Research Center.

Ves pensant les teves respostes, perquè tard o d'hora et tocarà! El protagonista del proper número serà:

Líria Fuentes

Recupera les anteriors entrevistes:

Credits:

Created with images by Witizia - "landscape field fence wood green nature fields" • DyosEL - "Wallpaper"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.