Loading

La Corte del Lupo Een bio agriturismo in Umbria

La famiglia
De familie van Corte del Lupo

La Corte del Lupo bestaat uit Marcella, tot heel laat aktief in de keuken bij het achterhalen van oude recepten. Er is Andrea die je onthaalt met zijn warme glimlach en die je de lokale produkten laat proeven. Er is Massimiliano die je soms onder de modder ziet opduiken met zijn landbouwwerktuigen, maar die op een ander moment klaar staat om je een goed glas wijn aan te bieden. Natuurlijk rode wijn! Dan is er Giulio die je de hele dag zult horen lachen en die je ‘s avonds bedient, hij controleert of alles wel naar wens is. Chinotto, de hond altijd wel om een aai verlegen, die een eind met je meeloopt bij de wandelingen door de heuvels. En dan nog Gattona, de kat die over de daken sluipt op zoek naar… of lekker ligt te soezen in de zon.

Een keuken die zie zgn. 0 km producten gebruikt in Corte del Lupo
Onze keuken en de gerechten die we maken, dat is onze liefde, het zijn de seizoenen, maar ook de eenvoud van de receptuur, het kiezen van de juiste producten en het met zorg klaarmaken ervan. De groenten die wij zelf kweken in onze moestuin helpen daarbij. Maar we gebruiken ook de producten van buren en kennissen uit de streek, van mensen die we vertrouwen die hun eigen salami en kaas maken.
De oude eik valt meteen op. Rust en stilte rondom. Dit is La Corte del Lupo. Het grote stenen huis ligt op een ideaal punt, precies tussen Assisi en Gubbio, een rustpunt voor reizigers, een land waar de schoonheid van de natuur zich gemakkelijk paart aan de kunst van schilders en beeldhouwers.
Proef de excellente wijn van het landgoed
Welkom in Umbria
ITALIAANSE GASTVRIJHEID
Beige is de kleur van de steen waarmee ons huis werd gebouwd, rood is de aarde en groen is het landschap om ons heen, daarboven de blauwe lucht.
AGRITURISMO FACILITEITEN
Het zwembad

Een prachtig buitenzwembad en een schaduwrijke tuin voor de gasten.

IEDEREEN IS WELKOM
Honden zijn ook welkom!
GROENE OMGEVING
Wat kan je hier doen?
  • Wandelen
  • Paardrijden
  • Golfen
  • Excursies
  • Wijnproeven
TYPE KAMERS
  • Kamers van 2 tot 5 personen
  • Sommige met balkon en terras
  • Prive badkamers
  • Wifi
Kamers in Corte del Lupo
Bio Keuken
het restaurant

Het restaurant biedt een gezellige en gastvrije omgeving met lokale gerechten (ook dieet) met seizoensgebonden producten. Deegwaren worden altijd met de hand gemaakt, net als pasteien, cakes en jam. De groenten komen uit eigen tuin terwijl vlees, vleeswaren en kazen uitsluitend afkomstig zijn van vertrouwde naburige boerderijen.

Buon Appetito
Eet smakelijk!
Created By
Redactie Dolcevia
Appreciate

Credits:

La Corte del Lupo

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.