Loading

Miért a NISZ?

Magyarország leggyorsabban fejlődő infokommunikációs szolgáltató vállalata vagyunk, ahol sok energiát fordítunk arra, hogy a különböző területekről érkező új munkatársak megtalálják a közös hangot és minden támogatást megkapjanak. A munkánkat komolyan vesszük és hiszünk a csapatunk erejében. Azt is tudjuk, hogy a nagy csapatot a sok kis csapat különbözősége erősíti. Érdekel az egyén véleménye, mert hiszünk az építő kritika erejében. Morálisan és anyagilag is elismerjük a teljesítményt és jutalmazzuk az elvégzett munkát.

Okmányirodai ügyintézésnél mindenképp, hiszen az ottani informatikai és távközlési infrastruktúrát mi üzemeltetjük. Ha elektronikusan intézted ügyeid, akkor meg mindenképp, hiszen a teljes kormányzati és az e-közigazgatási szolgáltatások nagy részét mi nyújtjuk.

Odafigyelünk ügyfeleink igényeire és 21. századi technológiákkal támogatjuk őket. Jelenleg is olyan új szolgáltatásokon dolgozunk, amelyek megkönnyítik a hétköznapi ügyintézést. Szolgáltatói szemléletünket a minőség, a biztonság és az innováció határozzák meg.

Az infokommunikációs technológiák teljesen átrendezik a kormányzati és közigazgatási szolgáltatásokat is. Ha ötleteiddel szeretnél hatással lenni a világra, csatlakozz hozzánk, hiszen nálunk könnyen megteheted! Működésünkből fakadóan ráláthatsz a teljes munkafolyamatra és nem csak egy szeletét formálhatod.

18000 munkaállomást, 1000 szervert, 90000 vezetékes telefont üzemeltetetünk és országosan 300 intézménynek, valamint több mint 20 ezer - az állami szektorban dolgozó felhasználónak - nyújtunk informatikai és telekommunikációs szolgáltatásokat. Nálunk nincs két egyforma nap, van tennivaló bőven és biztosan nem fogsz unatkozni.

Csapatépítés, vállalati rendezvény, sportnap vagy tábor a gyerekeknek? Nálunk mindezt megtalálod. Csatlakozz és legyél te is részese a közös élményeknek!

Ha olyan céget keresel, ahol támogatják a személyes fejlődésedet, jó helyen jársz! Ha bízol magadban, mi támogatunk. Belülről építkezünk, sokat fektetünk munkatársaink képzésébe, a fejlődést belső karrierlehetőségekkel is motiváljuk.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.