Fortell med bilder Websiden, Linkedin eller facebook - SoMe pakker

Trenger bedriften din foto til websiden, eller nye ansattbilder? Har du behov for nye pressebilder? Eller trenger du bilder til ditt profilmateriale eller av dine produkter? I TILLEGG LEVERER JEG OGSÅ TEKST TIL WEBSIDEN DIN!
Skreddersydde fotopakker for websider, bedriftens sider på Linkedin og facebook, INSTAGRAM OG SNAPCHAT. videopakker, - Tekst og bilder til produkt og nyhetsbrev. JEG SAMARBEIDER MED dyktige WEBUTVIKLERE OG DESIGNERE SOM KAN HJELPE DEG FRA A TIL Å.

Ring 934 123 12 i dag!

Websidebilder, pressebilder
websider, flyers, plakater, pressebilder, bokomslag, ansattbilder. FOTO, TEKST og så sørger jeg for å binde alle produktene sammen med alle i prosjektet. trenger du kun foto? ikke noe problem!
TRYKTE MEDIER OG PUBLIKASJONER. MODERNE BILLEDPRODUKSJON TIL ALLE FORMÅL.
BILLEDUTRYKK tilpasset akkurat din bedrift. jeg LEGGER STOR VEKT PÅ GODT FOR- OG ETTERARBEID. NOE AV DET VIKTIGSTE FOR MEG NÅR JEG TAR BILDER ER GOD DIALOG MED DEG SOM OPPDRAGSGIVER FOR Å FÅ KJENNSKAP TIL HVA DERE ØNSKER Å FORMIDLE. KANSKJE KAN VI SKAPE NOE SAMMEN? - alltid med entusiasme, kreativitet og glød
Forsterk historien om din bedrift, og det dere gjør med gode bilder.
Websider
Brosjyrer
Pressemeldinger
Sosiale media
Jeg har solid kompetanse både på teknisk og kreativ fotografering som sammen med lang erfaring gir høy kvalitet på sluttproduktet.
Bedriftens ansikt
Klassiske portretter i studio eller på location
Fokusert på målet
La det bli historien om hva dere gjør
FOKUS PÅ MARKEDSKOMMUNIKASJON OG MÅLGRUPPER STYRKER DET VISUELLE SPRÅKET. HVER ENESTE DAG SER ALLE EN FLOM AV BILDER. BILDER SOM BARE PASSERER. NOEN BILDER FESTER SEG. MÅLET ER AT BILDENE JEG TAR FOR DIN BEDRIFT SKAL FÅ DINE KUNDER TIL Å STOPPE OPP. HOS DEG, AT DIN HISTORIE SKAL FESTE SEG.
Visuell kommunikasjon
Bilder som passer i eksisterende webformat
Det unike portrettet
Jeg tar også bilder for privatpersoner. Kanskje du skal gifte deg, eller har du en konfirmant i hus? Vi kan fotografere i studio, eller på lokasjon. Alt etter hva du ønsker.
Produktfoto til markedsføring
Uansett om det er lastebiler, mennesker eller oljerigg som er virket ditt så fortjener historien om det dere gjør gode bilder!
Produkt og miljøfoto
Er du i oppstartsfasen og er gründer som må lage webside på lavkost - da har jeg egen gründerpakke - ikke nål med å ta kontakt!
Fotovegg - Og vi kan freshe opp med nye bilder i lokalene dine.
GOD FORBEREDELSE, TRYGG GJENNOMFØRING, SOLID ERFARING OG godt ETTERARBEID. INGEN SKJULTE KOSTNADER, ALLTID FAST FORHÅNDSAVTALT PRIS. FOTO - DESIGN - TEKST levert som avtalt!
INGEN OPPDRAG er FOR SMÅ, OG ER DET KJEMPESTORT SÅ SAMLER JEG TEAMET SOM FÅR TING GJORT raskt & effektivt til en riktig pris! BE OM PRIS PÅ SKREDDERSYDD WEBPAKKE. RING MEG PÅ 934 123 12
Preserving the Image: [Using Details to Immerse Your Audience] 100% service

All images on this website Copyright © All rights reserved by Rune Bergan.

Created By
Rune Bergan
Appreciate

Credits:

www.runebergan.com - Stavanger

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.