Loading

Vad ska jag ha på mig? Inga problem. jag fixar.

Som mamma vet jag hur det är att ha ett kort (men bra) minne. Därför vill jag göra det så enkelt för er att föreviga tiden innan ert mirakel är här. När ni bokar mig så behöver du som blivande mamma inte tänka på vad du ska ha på dig. Välj bara din favorit från de kläder som finns för utlåning så sköter jag resten. Vill din partner vara med på bild så är ett par jeans och en skön enfärgad tröja alltid ett säkert kort. Kontakta mig gärna så berättar jag mer om de kläder som finns att låna.

- Galleri -

1) Lovely Lacey

En underbar vit klänning med blommor i spets, långa ärmar och v-ringning som ger en feminin och mjuk känsla. Denna klänning passar jätte fint att bära på sommaren eller vintern då den fina spetsen smälter in med miljön. Bär vita underkläder / underklänning. Storlek XL.

Gravidfotografering i Västerås

2) Pinkie Pia

En böljande rosa dröm med en hjärtformad ringning i skön stretch och a-linjeformad skir kjol med en slits framtill som gör det enkelt att variera hur du vill bära den. Den här klänningen kan du bära året om då den rosa nyansen passar lika bra in i blomstrande ängar, rustika höstdagar och frostiga vinterdagar. Bär ljusrosa underkläder. Storlek onesize.

Gravidfotografering i Sundsvall & Stockholm

3) Contrast Carol

En vacker tvåfärgad böljande klänning med vit hjärtformad ringning med skön stretch och kjol i svagt beige som dekoreras av spetsrosor och ger klänningen en feminin kontrast. Öppen slits framtill vilket gör att du kan variera hur du vill bära den. Perfekt för fotografering året om. Storlek onesize.

Gravidfotografering i Stockholm

4) Long Lucy

Ljuvlig klänning i rosa och vitt som jämnt fördelas över klänningen. Bär den som en tubklänning, halterneck eller med skira axelband, med öppen slits framtill eller stängd. Den här klänningen ger dig stor variation på dina bilder och med sitt långa släp får du ett feminint och mjukt intryck. En klänning som du kan bära året om. Vita shorts finns till. Storlek onesize.

Gravidfotografering i Stockholm

5) Midnight Mary

En underbar midnattsblå lång klänning med bara axlar och ett kortare släp som ger ett fint fall och feminint uttryck. Skönt tyg i bomullsblandning med stretch och resår under bysten samt vid axlarna som gör den väldigt bekväm att bära. Den härliga marinblåa färgen kan med fördel bäras under alla årstider. Storlek onesize.

Gravidfotografering Stockholm

6) Blushy Betty

En ljuvlig ljusrosa lång klänning med vida ärmar och v-ringning fram och baktill. Skir och tunt material vilket gör att ljuset lyser igenom den. Den har en insydd underklänning som är täckande upptill. Perfekt att bära under vinter och vår då den ger en väldigt mjuk och romantisk känsla. Storlek 40.

Gravidfotografering Västerås

Credits:

Fotograf Missjeni