Loading

DE VELE VERRASSENDE GEZICHTEN VAN BREDA de nieuwe Refresh komt eraan!

Op dit moment is de nieuwe Refresh in druk. Met deze preview geven we je alvast een inkijkje.

Jack Aartsen. Chief Editor Refresh.

De nieuwe Refresh vertelt je alles over de stad Breda. Wat doet Jack met de ambtsketting van de burgemeester? Je leest er alles over in deze nieuwe editie van de Refresh.

Refresh laat je uitgebreid kennis maken met Marcel Hendriks. Marcel is 43 jaar en woont met zijn vrouw Daniëlle en hun dochters Sophie van 8 en Suze van 4 jaar in Breda. Je leest alles over Marcel en zijn passie voor het werken bij aartsenfruit.

Marcel Hendriks financieel directeur bij aartsenfruit.

Natuurlijk is aartsenfruit meer dan Breda alleen. Maar hier is het ooit allemaal begonnen, en hier vanuit het hoofdkantoor zorgen we dat groenten en fruit uit meer dan 40 landen hun weg vinden naar onze afnemers in de Benelux en Azië. Daar zijn we bij aartsenfruit zo trots op dat de rest van de wereld het mag weten.

Freek van Noortwijk, restaurant Breda in Amsterdam

Iedereen houdt van Bredanaars. Aan één van de mooiste grachten van Amsterdam, de Singel, is restaurant Breda gevestigd in een historisch grachtenpand. Het is een oud pakhuis met de sfeer van een brasserie. De muren zijn hoog en kaal, de kleuren zijn warm en de sfeer is ontspannen en uitnodigend. Proef de sfeer van Breda in Amsterdam in de Refresh.

Over ijsbergsla, koeien en een boerderijwinkel.

Corné Lauwen

Corné en Petra Lauwen leveren al jarenlang ijsbergsla aan aartsenfruit. Aan de rand van Breda hebben ze een boerderij. Ze telen niet alleen ijsbergsla, maar ze hebben ook runderen en runnen een boerderijwinkel. In de keuken van de boerderij spreken we Corné Lauwen.

en nog veel meer...

"Begin april valt de Refresh bij je op de mat. Veel kijk- en leesplezier"

Breda, Venlo, St. Katelijne Waver, Hong Kong

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.