Loading

Innostavaa kielten opetusta: digitaalis-taktiilinen pedagogiikka -jatkokurssi 17.-18.11.2018 Juteinikeskus, Hattula

Innostavaa kielten opetusta: digitaalis-taktiilinen pedagogiikka -jatkokurssi 17.-18.11.2018 Juteinikeskus, Hattula

Jatkokurssi on suunnattu niille, jotka ovat jo aiemmin osallistuneet johonkin Digiopetus Syyrilän viikonloppukoulutukseen tai kesäkurssille. Koulutus pitää sisällään lisää konkreettisia esimerkkejä digitaalisuuden ja toiminnallisuuden hyödyntämiseen omassa opetuksessa sekä oman materiaalin valmistamista.

Kurssimaksu 290 € (sis. alv) sisältää koulutuksen (15h), materiaalit, lounaan ja kahvit molempina päivinä. Huom! Osallistujalla tulee olla mukana oma kannettava tietokone. Osallistujille suositellaan omaa materiaalin keräämistä ennen kurssia.

Ilmoittautuminen: 08.10.2018 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Ryhmän maksimikoko 30 henkilöä. Kurssin toteutuessa kurssille pääsevät saavat koulutusvahvistuksen viimeistään 9.10.2018. Tämän jälkeen kurssilaiset saavat myös laskun antamaansa laskutusosoitteeseen.

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova ja tarkoittaa, että osallistuja sitoutuu ilmoittautuessaan maksamaan kurssimaksun 100%. Äkillisen esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Osallistuja etsii itse vaihtohenkilön esim. FB-ryhmissä ilmoittamalla. Kun vaihtohenkilö on ilmoittanut yhteys- ja laskutustietonsa paikka ja velvollisuus maksaa kurssimaksu siirtyy hänelle.

Koulutuspaikka Juteinikeskus sijaitsee Hattulassa osoitteessa Opinkuja 2 13720 Parola. Pääset meille autolla, kaukoliikenteen busseilla (vt 3 ramppi 27) tai paikallisjunalla (ks. aikataulut). Mikäli saavut pikajunalla Hämeenlinnaan, pääset kätevimmin perille paikallisliikenteen bussilinjoilla 5 ja 10 (ks. aikataulut)

Koulutuksen järjestää Digiopetus Syyrilä.

Ja kouluttajina tuttuun tapaan Heini Syyrilä & Heini Vuorinen.

Tervetuloa mukaan koulutukseen!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.