Loading

Som en fågel COLIBRI från Blomus

Högt upp i de italienska bergen bor en designer vid namn Luca Galmarini. Hela hans liv har han dedikerat till naturen och den design som kan associeras till hans omgivning. Han har designat en vattenkanna åt Blomus med stor passion och artistisk finess, så att den påminner om en fågel med riktad näbb som i sin tur påminner oss om att ta hand om miljön.

Den lilla vattenkannan heter Colibri. Den har plats för exakt en liter vatten, precis nog för att vattna dina inomhusväxter och på balkongen. Med ett annorlunda tänk och en skulpturell fantasi kan Luca Galmarini presentera en avlång kropp och slank näbb, samma som hos kolibrin, från vilken vatten hälls lugnt och sakta.

COLIBRI

Vattenkannan är tillverkad i pulverlackerad stål och finns i fem färger för att få den att passa med Blomus övriga färgschema: steel grey, lily white, mourning dove, bark och nomad.

COLIBRI

En riktig naturälskare

Designer - Luca Galmarini

Luca Galmarini är den ultimata naturälskaren som observerar, bryr sig om och använder naturen som inspiration till sin design. Han lever i total isolering i en av Italiens bergskedjor, där han tar hand om den otämjda naturen såväl som jorden i sin egen trädgård. En trädgård som förutom vanliga grönsaker, frukt, träd och perenner, även innehåller en imponerande blandning av tropiska plantor. På grund av Galmarinis insikter och kunskap om naturen så var det enkelt för Blomus att starta ett samarbete, eftersom företaget har ambitioner vad gäller att expandera sina utomhuskollektioner och aktiviteter.

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

Blomus erbjuder funktionell och designad inredning till hemmets alla rum. Här hittar du allt från hållbara ljuslyktor för utomhusbruk, till skohorn, tandborstmuggar och allt du behöver för att skapa i köket. Blomus har lärt sig konsten att kombinera det rena rostfria stålet med andra tåliga material. Praktiska att använda utan att kompromissa med designen.

Credits:

Blomus