Loading

ERIK JOHANSSON bildkonstnären TIPSAR OM BILDRETUSCH

FILM

ERIK JOHANSSON – med en ständigt sökande blick

I en serie av kortfilmer får du möta bildkonstnären Erik Johansson, från idé till färdig bild.

REPORTAGE

COACHEN GER NY INPUT

Två bildidéer ska nu förverkligas. Maddzan Lindblad och Mikael Grahn är i Prag för att träffa bildkonstnären Erik Johansson, i det första av tre möten där han delar med sig av sin kunskap.

FILM

ERIK JOHANSSON – den kreativa processen

I den här delen reser Maddzan Lindblad och Mikael Grahn till Prag för att träffa Erik Johansson, i det första av tre möten där han delar med sig av sin kunskap.

REPORTAGE

ÄNNU FLER TIPS FRÅN COACHEN

Bildkonstnären Erik Johansson fortsätter coacha sina adepter: Maddzan Lindblad och Mikael Grahn. Den här gången med fokus på fotograferandet – att samla in bitarna som behövs för att bygga upp bildidéerna.

FILM

ERIK JOHANSSON – att hitta de rätta vinklarna

I den här delen träffar Maddzan Lindblad och Mikael Grahn sin coach Erik för andra gången. De får lära sig mer om fotograferandet.

REPORTAGE

MONTAGEN ÄR I HAMN

Maddzan Lindblad och Mikael Grahn är tillbaka i Prag, för ett avslutande möte med sin coach: bildkonstnären Erik Johansson. Efter ett halvår av bildskapande är det nu dags att fixa klart de sista detaljerna.

FILM

ERIK JOHANSSON – vägen till den färdiga bilden

I den här delen träffar Maddzan Lindblad och Mikael Grahn sin coach Erik för ett avslutande möte, där de visar sina färdiga bilder.

Sveriges främsta fototidning

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.