Loading

Marc Faulder

Uitermate blij zijn wij dat ook Marc Faulder als één van de 4 kleuterleerkrachten langskomt op ons online onderwijscongres "de digitale kleuterklas".

Marc is beroepshalve een dynamische en innoverende leerkracht in de “Early Years” in een school in Nottingham (VK) en heeft een passie voor “educational technology”

Marc bouwde onder de noemer “enabling environments” de afgelopen jaren een internationale expertise uit over hoe een digitale transformatie door te voeren in de leeromgeving van jonge kinderen…

Marc werkt heel veel samen met leerkrachten wereldwijd en is bekend om zijn internationale projecten.

Het project die hij samen uitwerkte met de Amerikaanse leerkracht Kristi Meeuwse rond de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties is hier een mooi voorbeeld.

Op z’n blog deelt Marc heel wat van zijn expertise maar ook zijn e-books die hij publiceerde in de Apple Booksstore zijn best de moeite waard om er eens op na te slaan.

Marc is naast kleuterleider ook de bezielende kracht achter het “Apple Regional Training Centre” in Nottingham (VK).

Wil je je straks laten inspireren door het praktijkverhaal van Marc Faulder ...schrijf dan zeker in voor het online onderwijscongres "de digitale kleuterklas" van 3 februari 2021.

©2021 eduloep.be