Loading

Velkommen til årets festdag for næringslivet i Hadsel!

Fredag 22. oktober 2021

Bilde fra fjorårets middag og prisutdeling.

Dagtid

Nytt av året er at arrangementet også har et spennende program på dagtid fra kl. 10-14. Her ønsker vi å gi heder og hyllest til de unge som er vår fremtid.

Alexander Skadberg kommer til dagprogrammet på Heder og Hyllest. Han er en åpen og ærlig ung mann med en tøff oppvekst bak seg. Han vil formidle et gripende og rørende budskap med humor og fortellerglede. Hvordan kan vi passe på at barn og unge blir tatt på alvor? Gjør deg klar for et ærlig og inspirerende foredrag om psykisk helse.

Foto: athenas.no

Agnethe Solsem som er lærling ved Stokmarknes sykehus. Hun har gått på Hadsel videregående skole og vil fortelle oss om valget hun har gjort. Og ikke minst; hva mener Agnethe må til for at hun og flere unge skal bli boende i nord?

Du får også møte Bakerinnen, Camilla Johansen, fra Storsteinnes og Harstad. Camilla har akkurat gitt ut sin andre bok, Moillkos i mørketia, som ligger på bestselgerlista for faktabøker i Norge. Camilla driver to helt spesielle bakeri i Harstad. Hun vil fortelle om ville ideer, gründerskap og om troen hun har på de unge. Her er det bare å glede seg!

Foto fra Facebooksiden til Bakerinnen

 • Velkommen ved ordfører Aina Johanne Nilsen
 • Vi heier på yrkesfag! Elever fra Hadsel videregående skole
 • Nord Universitet fra et studentperspektiv. Eugen Sebastian Hovden Haush, leder for Studentorganisasjonen
 • Ung psykisk helse. Per Sundnes intervjuer Alexander Skadberg
 • Lunsj
 • Propellfabrikken – unge voksne ambassadører i og for Nord-Norge. Ved Julie Olsen (propell) og Nina Dons-Hansen (propellkoordinator)
 • Her blir det andre boller! Om ville ideer, gründerskap og troen på de unge. Camilla Johansen, eier av Bakerinnen, Harstad
 • Hva gjør Hadsel kommune for å være attraktiv for de unge? Muligheter og utfordringer ved Næringssjef Daniel Sowe
 • Offentlige og kommunale grep for økt rekruttering og attraktivitet. Ordfører i Bø, Sture Pedersen
 • De unges stemme: oppsummering av konferansen
 • Avslutning: Musikalsk innslag.
Seremonimester gjennom dagen er Per Sundnes.

KVELDSTID

Heder og hyllest av næringslivet! Tema for kvelden er "å tenke ut av boksen". Spennende program fulgt av god mat og underholdning!

I tråd med temaet blir sofaprat med Alexander Skadberg, Nina Dons-Hansen, Adrian Angelico og ordfører i Hadsel, Aina Nilsen.

Storfint musikalsk besøk! Gled dere til musikalske innslag av høy kvalitet!

Stefan Ibsen Zlatanos er en ettertraktet pianist og en allsidig musiker.

Foto: stefanibsen.no

Mezzosopranen Adrian Angelico tilhører den nye generasjonens norske operasangere som arbeider både nasjonalt og internasjonalt.

Foto: operaen.no

Prisutdeling står naturligvis også på programmet.

Fornøyde vinnere: Aks Frisør og Velvære vant årets servicepris i Hadsel i fjor. Vi er veldig spent på hvem som stikker av med premien i år!
Årets bedrift 2020: Melbu Systems vant prisen som årets bedrift i Hadsel i fjor! Hvem vinner i år?