Sådan ser du Dansk TV på din sommerferie med en serviceaftale fra bremdal radio

Se dansk TV i udlandet, som en del af din Servicelaftele

At se dansk TV i udlandet er måske ikke vigtigt - tænker du ? Men lad os advare dig, underholdning på ferien er ligeså vigtigt som din rejseforsikring.

Med en serviceaftale fra Bremdal Radio sikrer vi ikke kun din elektronik, vi sikre også din underholdning i udlandet og måske endda familiefreden.

Bestilt din servieaftale her tlf. 9785 3366 eller skriv en mail til mail@bremdalradio.dk

5. GODE GRUNDE til at du skal tegne en serviceaftale ved Bremdal Radio

  • VPN - Se dansk TV på dine ferie i udlandet
  • Vi hjælper dig, hvis din computer fejler
  • Service tjek - Vi holder din computer vedlige så det kører stabilt

.

Se din yndlings serie - uanset hvor du er

Hvorfor kan JEG ikke se dansk TV i udlandet ?

De fleste danske tv-kanaler er geo-blokkeret. Det vil sige, at streamingsignalet er låst, så det kun kan ses, hvis du befinder dig i Danmark. Kort fortalt afslører din IP-adresse at du ikke befinder dig i Danmark.

Streamingtjenesterne og danske tv-kanaler køber rettigheder til at vise film og serier i Danmark og en af måderne de kan sikre sig, at hele verden ikke kigger med, er ved at geo-blokkere indholdet

Lad børnene nyde deres ferie med deres fortrukne underholdning

Stream dit TV, som var du i Danmark

For at omgå geo-blokkeringen, skal vi have udstyret din tablet eller computer med en dansk IP-adresse. Hvis vi tager eksemplet med telefonnummeret, så skal vi altså give din computer et dansk område-nummer, så tv-stationerne tror du befinder dig i Danmark, selv om du måske i virkeligheden sidder i Spanien.

Med en VPN-service fra F-Secure får du en dansk IP-adresse og dermed er indholdet på de danske tv-kanaler låst op, så du kan se dansk tv i udlandet og børnene kan få dansk tale, når de vil se tegnefilm.

.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.