Valdres På hytta i slutten av juli -15

Kristin og jeg var en tur på hytta i nest siste uke i juli-15. Vi dro opp på onsdagen. En fantastisk sommerdag hvor vi grilla og satt ute og spiste til litt over 21. Varmt og godt og ikke antydning til mygg! Her nøt vi også sommerens beste jordbær så langt. Sesongen har slått følge med været og bærene har ikke vært så søte som de pleier.

På torsdagen la vi ut på vandring til Vangsjøen. Vi brukte to timer på turen og trosset vær og vind... dvs. regnet som var spådd kom aldri til oss. Bare noen dråper... Vangsjøen var stengt men "fjellkjøkkenet" serverte hamburgere og drikke og vi fikk samlet krefter til hjemturen.

På fredagen tok vi den tradisjonelle turen opp på Synshaugen før vi dro en tur til bygda. Atle ville filme Synshaugen meter for meter men hadde bare et minnekort på snaue 4GB... det ble en ganske uinteressant film uten noe høydepunkt... Vi dro nordover mot Beitostølen og tok en pause på "Stølen bakeri" før vi dro videre mot Bygdin. Mange mennesker på veien.

Gprokameraet viste seg å være en Gigabytesluker av rang...

På toppen av Synshaugen.

En øyenstikker som vi fant på vår vei...

Røde kongler!

Yatzy hører med. Heldigvis vant vi like mange ganger. Vi spiller selvsagt ikke tvungen...

På lørdag morgen bestemte vi oss for å reise hjem. Været ville bli dårligere de nærmeste dagene med nedbørsrekord på Østlandet. Vi tok likevel en tur til Rabalsmellen på formiddagen før vi ryddet oss ut av hytta.

Takk til Valdres for denne gang! På veien hjem stoppet vi og spiste på Valdres gjestegård. God husmannskost og store porsjoner!

Created By
Atle Røijen
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.