Glædelig Jul Fra alle os til alle jer!

Året startede med sne og vi nød kælk, vejr og vind i Blovstrød. Carl synes, det var lidt mærkeligt - måske fordi det var lidt svært at kæmpe sig gennem sneen i flyverdragt, når han ikke kunne gå. I starten af året brugte vi meget tid i Blovstrød, fordi vi havde skimmelsvamp i lejligheden, der særligt gjorde Carl syg.

Så blev det Fastelavn og Carl var startet i vuggestue. Derfor måtte vi for første gang ud og købe udklædning (brugt naturligvis).
I april var vi heldige at få en ny lejlighed - større og med en kæmpe altan. Carl blev hurtigt rask igen og flyttede også til en ny vuggestue, som han er virkelig glad for! Her ses han sammen med sin far på lejlighedens lejeplads, som vi tit benytter.
Årets sommerferie gik blandt andet til Bornholm med mormor, morfar, onkel og Leopold.
I sommeren nød vi godt af, at vi er studerende. Ud over en god sommerferie sammen arbejdede Mark igen hos Mester Jacob og Nathalie fik tid til noget af sit frivillige arbejde hos Sex og Samfund. Her er Carl med på Rådhuspladen i anledningen af Copenhagen Pride for at kæmpe for lighed og kærlighed til alle.
Sommeren bød også på en par-tur til det nu nedbrændte Nimis i Sverige, som var en kunstinstallation af træ på Kullens bjergside. Selvom Nathalie synes, det var lidt grænseoverskridende at komme derned, overlevede vi alle sammen og havde en fantastisk tur.
Vi fejrede også Halloween: BØHHH!

Toge er det nye sort - derfor bliver julen selvfølgelig også fejret med en togtur.

Nu er der ikke mange dage tilbage af året og vi ser tilbage på et år med mange gode minder. Nathalie glæder sig over, at det bliver hendes sidste år, hvor hun skal til eksamen hen over julen. Hun bliver nemlig cand.it. til sommer. Mark nyder allerede juleferien ovenpå hans eksamen i sidste uge. Tak fordi i har været en del af dette skønne år. Glædelig jul og godt nytår fra Amager!

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.