Loading

Hiusten menetys ja raudanpuute hyvin dokumentoitu yhteys

Monet ihmiset kärsivät liiallisesta hiustenlähtöstä ja tämä voi olla hyvin traumaattista. Tämä on kuitenkin melko yleistä, ja se liittyy usein alhaisiin rauta-arvoihin.

Katsaus 40 vuoden tutkimukseen osoittaa, että raudanpuute on paljon lähempänä hiustenlähtöä kuin useimmat lääkärit ymmärtävät. Se voi olla avain hiusten kasvun palauttamiseen, Cleveland Clinicin dermatologit löysivät.

http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/hair-loss/news/20060516/hair-loss-may-be-iron-deficiency#1

Selviytymistila

Kun raudanpuute kehittyy anemiaksi, keho siirtyy selviytymistilaan jossa happea kanavoituu tukemaan elintoimintoja pikemmin kuin pitää hiukset kunnossa.

http://www.naturallivingideas.com/hair-warning-signs/

George Cotsarelis, University of Pennsylvania Hair and Scalp Clinicin johtaja on tutkinut lisärautahoitoa naisille eri hiustenlähdön muodoissa.

"-osastoamme kokemus näyttää, että jos täydennämme potilaiden rautavarastot rautalääkkeillä, ne saavat todennäköisesti takaisin hiuksia tai ainakin hiustenlähtö loppuu. Ja niiden ei tarvitse olla varsinaisesti aneemisia, se on suuri virhe jonka lääkärit tekee."

http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/hair-loss/news/20060516/hair-loss-may-be-iron-deficiency#1

Matalat rauta-arvot

Raudan suhde hiustenlähtöön on hyvin dokumentoitu..

Alhaiset rauta-arvot johtavat hiusten ohenemiseen ja hiustenlähtöön. Se on itse asiassa yksi yleisimmistä ongelmista naisilla, joilla on hiustenlähtö.

http://www.hairlossfixes.com/iron-and-hair-loss.html

Hieman alhaiset rauta-arvot korjataan helposti millä tahansa OptiFer®-sarjalla hemotautalisillä. OptiFer®-tuotteet ovat erittäin tehokkaita eivätkä ne aiheuta epämiellyttäviä sivuvaikutuksia

Asiakkaiden äänet

"Tunsin jo jonkin aikaa, että olen menettänyt hiuksia tavallista enemmän. Lääkärini sanoi, että se voisi johtua vähästä raudasta. Joten päätin kokeilla rauta täydennystä minkä tiesin, OptiFer®, ja tosiaan kahden viikon sisällä hiustenlähtö loppui, ei ollut sivuvaikutuksia ollenkaan ja otin yksi tabletti päivässä. Suosittelen tätä. "

Marcela Schlaepfer Sucupira, Cortex Intelligence, Rio de Janeiro

Marcela Schlaepfer Sucupira

Ajattelin menettäväni liikaa hiuksia ja sain suosituksen hemorautalisästä, OptiFer®, joten päätin kokeilla. Se toimi odotetulla tavalla, ja nyt minulla on täysin terveitä hiuksia. Erittäin helppoa, yksi tabletti päivässä milloin tahansa. Ei ruoansulatus- tai muita haittavaikutuktsia. Pidän OptiFer®: stä ja suosittelen sitä."

Leila Pais de MIranda, Moleque de Ideias, Niterói, RJ

Leila Pais de MIranda
Created By
Michael Collan, NutriCare Division of MediTec Group
Appreciate

Credits:

Created with images by Daniel Monteiro - "Sabrina" • tommerton2010 - "beautiful faces" • fiction of reality - "feline"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.