Infraszauna Elite Fitt

  • Az infraszauna rendszeres használata biztosítja a jobb közérzetet, ehhez szeretnénk hozzájárulni konditermünk szolgáltatásával. Napjainkban egyre fontosabbá válik a pihenés a relaxáció a mindennapi stressz ellensúlyozására az infraszauna ebben segít. Az infraszauna az emberi szervezetet jóval kevesebb mértékben terheli meg mint a hagyományos szauna, míg gyógyító hatása bizonyítottan jelentősebb.

Kalóriákat éget, fogyaszt

Egy félórás infraszauna kúra alatt akár 300 kalóriát is „eléget”! Ameddig Ön az infraszauna kellemes melegében pihen, addig teste keményen dolgozik: izzadságot termel, vért pumpál, azaz megpróbálja hűteni magát.

Kalóriákat éget, fogyaszt.

Az infraszauna mélyreható hője segít a külső véredények kitágításában, enyhülést és gyógyulást hozva az izom-, és lágy szövetek sérüléseinek. A megnövekedett vérkeringés elszállítja az anyagcsere folyamatok során keletkezett méreganyagot és oxigénben gazdag vérrel látja el az arra éhes izmokat, így azok gyorsabban felépülnek. Az izmok akkor biztosítják a legnagyobb rugalmasságot és mozgásszabadságot, ha a környező szövetek melegek.

Csökkenti a fájdalmat.

Eltünteti a narancsbőrt

Narancsbőr eltüntetésében nagy szerepe van az infrának.

Az infraszauna segít az csúnya cellulit (a gél-szerű csomók a bőr alatt, melyek nagyrészt vízből, zsírból állnak és megrekedtek a bőr alatti apró „zsebekben”) eltávolításában. Mivel az infraszaunák sugárzó hője akár háromszor mélyebbre hatol mint a hagyományos szaunáké, ezért sokkal hatékonyabbak.

Megszépíti a bőrt

Szép selymes lesz a bőr az infraszauna rendszeres használatától.

A bőséges veríték, amely már az infrakabinban eltöltött néhány perc után jelentkezik nagy mértékben tartalmaz a szövetekbe mélyen beágyazott szennyező anyagokat és elhalt bőrsejteket. A felgyorsult vérkeringés felszínre hívja a bőr saját természetes tápanyagait. Az intenzív izzadás által a méreg és salakanyagok szervezetből történő eltávolításával az Ön egészsége és betegségekkel szembeni ellenállósága nagymértékben megnő.

Minden alkalommal illóolaj használattal kedveskedünk vendégeinknek.

Az Elite Fitt infraszauna 2 személyes.

Az illóolajok használatával, vagyis az aromaterápia segítségével nemcsak az egészségünket őrizhetjük meg, a betegségekből való gyógyulásunkat gyorsíthatjuk fel, de a hangulatunkat is megváltoztathatjuk, ha éppen nyugalomra vagy élénkítésre van szükségünk.

Jelenleg "sült alma" illat lengi be az infrát.

Bejelentkezés: 30/3033152

Személyes igényekhez igazodva várjuk kedves vendégeinket!

Elite Fitt Békéscsaba Lázár u. 19

Created By
Erzsébet Czégény
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.