Carnestoltes i altres coses nostres

Hem tornat de Nadal disposats a treballar. Hem fet treballs de l'esquelet, del sistema nerviós, del clima... En Plàstica, ens hem dibuixat a nosaltres mateixos i ens han quedat uns autoretrats magnífics, veritat?

Joan

Vàrem anar al Palau de la Música, com tots els anys, a escoltar la Banda Municipal de València, acompanyada d'una cantant increïble.

També hem començat un periòdic que dirigeixen els nostres editors: Alex, Joan, Juanvi i Sergi, i tota la resta de la classe participa amb articles. Anirem afegint articles al llarg del curs si continua la il·lusió. Tenim també poesies col·laboratives fantàstiques, però se'ns ha oblidat fer fotos per a publicar-les ací :( Ho farem en la pròxima newsletter.

San Valentí ens ha portat poemes i dibuixos també que podeu veure ací baix.

En Plàstica començarem amb els dibuixos en 3D, després del de Sant Valentí, amb entusiasme. A veure si us agraden, ací en teniu uns quants

Hem posat en marxa també els grups interactius amb l'ajuda de mares, estudiants de magisteri de pràctiques i antics professors del col·legi. Moltes gràcies a tots. Als alumnes els encanta i serveix per a fomentar l'esperit de grup i de col·laboració.

Les presentacions orals que varen fer sobre animals i plantes foren estupendes i els pòsters que les acompanyaven eren de premi.

També han estat molt bé els anuncis publicitaris de ràdio que han gravat. Es poden escoltar en aquest enllaç. I arribaren les Jornades Culturals!! Férem cartells de sis metres per a penjar al hall decorats amb mandales, cosa que va suposar molt de treball per part dels xiquets i xiquetes. Ho han fet molt bé i han sigut dels millors cartells que s'han fet mai per a les jornades. Poden estar molt orgullosos. Podeu veure detalls ací.

Més coses de les jornades...seguint el pla de la Comissió de Medi-ambient, amb una enorme ajuda d'alguns pares de l'AMPA i del professorat i, sobretot, amb l'entusiasme de les famílies i de l'alumnat de totes les edats, s'ha posat en marxa una iniciativa per a tornar a l'escola un aspecte més verd i bonic. Creiem que ha sigut un èxit i estem molt il·lusionats amb els primers resultats. Si a algú de vosaltres li agrada la jardineria i vol ajudar, pot parlar amb l'AMPA o amb mi per a fer-ho. Tots sou benvinguts al projecte:)

Un dels tallers de les jornades per a decorar l'escola va ser la creació per part dels alumnes de cinqué d'uns pardals molt grans que penjarien del hall. Els varen fer en grups, dissenyant-los, retallant-los, pintant-los i muntant-los i paga la pena veure'ls perquè són increïblement artístics. Ací els teniu tots.

L'últim dia vàrem anar a menjar la mona al parc de l'Oest i a la vesprada l'AMPA va muntar per a ells un taller sobre Newton i les seues lleis fonamentals i després els ensenyava com fer un planetari per a saber la posició de les estreles en qualsevol època de l'any.

Al parc de l'Oest jugaren a la corda, al ping pong, a córrer pel laberint,,,. Feren unes poques fotos que podeu veure en aquest àlbum

Ja ens queda poquet de curs.. .però encara tenim temps de gaudir de moltes coses, així que... moltes gràcies per la vostra atenció i fins a la pròxima newsletter!!!

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.