Portfolio Designer: Trine Skovgaard

Som uddannet designer brænder jeg for design, indretning og dekoration samt for at formidle denne interesse videre til andre. Jeg bruger gerne og ofte naturens uudtømmelige kilde af inspiration i form af farver, farvesammensætninger, former og mønstre, og holder den rene enkle linje med henblik på at skabe et harmonisk helhedsindtryk. Nedenfor præsenteres et udvalg af de produkter jeg har designet og fremstillet.

Grafisk tryk

Grafisk tryk

Grafiske tryk udarbejdet med udgangspunkt i et Picasso maleri. De forskellige elementer i et ansigt, set fra flere vinkler sat sammen til en helhed.

Materiale: Linoleum. Design og fremstilling: Trine Skovgaard for Makaku. Anvendelse: Web
Julestemninger

Julestemninger

Juleideer udviklet med udgangspunkt i papirets muligheder, og derefter sat op i forskellige julestilleben i tæt samarbejde med fotografer.

Materialer: Lakpapir, alm mønstret papir og vellumpapir. Udførelse: Trine Skovgaard for Creativ Company. Anvendelse: Katalog og web.
Fotoopstillinger

Fotoopstillinger

Ideer, layout og fotoopstillinger udviklet til julekatalog med især den private kundegruppe for øje.

Materialer: Træ, terracotta og pap. Design og udførelse: Trine Skovgaard for Creativ Company. Anvendelse: Katalog og web.
Rå stemning

Rå stemning

Ideer hvor materialerne i sig selv ikke er noget særligt, men lavet til ideer og sat i den rette sammenhæng blomstrer op og bliver interessant. Det enkle rå udtryk skulle rammes for at gøre opmærksom på produkterne overfor så mange kunder som muligt.

Materiale: Beton, Uld og pap. Design og udførelse: Trine Skovgaard for Creativ Company. Anvendelse: Messer, katalog og web.
Sæsoner

Sæsoner

Undersøgelser af hvad der her signalerer påske og forår. De sarte pasteller, fjer, grene og forårsblomster. Foråret er glædens tid hvilket disse elementer underbygger og illustrerer.

Materiale: Terracotta, styropor, modellervoks og fjer. Design og udførelse: Trine Skovgaard for Creativ Company. Anvendelse: Katalog og web
Kreativ leg

Kreativ leg

En leg med det modellerbare materiale med tanke på børn og deres tredimentionelle sans kombineret med en verdensforståelse.

Materialer: Modellervoks og pap. Design og udførelse: Trine Skovgaard for Creativ Company. Anvendelse: Katalog og web.
Keramik

Keramik

En leg med farver og mønstre og deres indflydelse på hinanden. Denne kombination bruger jeg meget gerne på især brugsting, men også figurer der kan indgå i små opstillinger. Farver og mønstre fascinerer mig og jeg bruger dem gerne, også så der dannes små kontraster, men sådan at helhedsudtrykket stadig er harmonisk.

Materiale: Lertøj. Design og fremstilling: Trine Skovgaard.
Bløde tekstiler

Bløde tekstiler

Puder syet op i bløde tekstiler og efterfølgende dekoreret med tekstiltryk for at give liv til puden og for at bringe naturen indendøre. Den lille flap i hjørnet af puden er et lille tvist der gør at puden skiller sig ud fra almindelige puder, og er samtidig en lille sjov kontrast til resten af puden.

Materiale: Uldfilt og bomuld. Design og fremstilling: Trine Skovgaard.
Messer

Messer

Et udpluk af anvendte messevægge. Opgaven gik på at præsentere de mange varer så interessant som muligt, hjælpe kunderne med at bevare overblikket og samtidig inspirere til anvendelse af produkterne.

Design og udførelse: Trine Skovgaard og Tina Broløs. Anvendelse: Paperworld messe, Frankfurt.

Kontaktoplysninger

Kontakt designer Trine Skovgaard via email eller LinkedIn

Created By
Trine Skovgaard
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.