Klantcoördinator Met een hart voor Antwerpen

Werk je graag op een strategisch niveau en lijkt het je een uitdaging om de digitale ambities van stad Antwerpen waar te maken? Ben je communicatief sterk, oplossingsgericht en zorg je er door je nauwgezetheid voor dat de puzzel klopt? Vind je het evident om mensen te coachen en te motiveren en zo resultaten op te leveren waar iedereen blij van wordt?

Welkom aan boord!

Als klantcoördinator ben je een spilfiguur in de realisatie van digitaal Antwerpen. Hiervoor bouw je een open en constructieve samenwerking uit met de klanten/collega’s waarvoor jij het aanspreekpunt bent. Door je proactiviteit kan je hun wensen en noden perfect vertalen naar concrete IT-projecten en je zorgt voor kwalitatief sterke resultaten die tijdig en binnen het vooropgezette budget opgeleverd worden. Jouw sterke people management skills zorgen ervoor dat jouw team (projectleiders, business analisten, ontwikkelaars, applicatiebeheerders, enzovoort) enthousiast en gedreven is.

Om optimaal tegemoet te komen aan de ambities van de groep stad Antwerpen, trekt Digipolis de kaart van innovatie en wendbaarheid. Zo gebruiken we state-of-the-art technologieën, werken we agile, hebben we een innovatief aankoopbeleid waardoor we samen met start-ups en ondernemingen met een start-up mindset creatieve oplossingen kunnen bouwen, zetten we het Antwerp City Platform as a Service (ACPaaS) in de steigers, experimenteren we samen in onze labs (blockchain, IoT, Data Science en Security) om concrete projecten op te zetten en vormen we een community rond digitaal Antwerpen. We verwachten van jou dat je je graag in zo’n wendbare omgeving onderdompelt, er constructief aan bijdraagt en ervoor zorgt dat iedereen in de organisatie mee op de kar kan springen.

Jij

 • tekent mee het meerjarenplan van Digipolis uit en houdt hierbij rekening met de visie en prioriteiten van de groep stad Antwerpen.
 • bent een echte people manager en kan je medewerkers motiveren, coachen en naar een hoger niveau tillen.
 • bent communicatief sterk en klantgericht.
 • werkt actief mee aan de jaarlijkse realisatie van de moonshots, de eigen ambitieuze doelstellingen van Digipolis.
 • hebt een stevige dosis kennis van IT-implementaties, projectwerking en portefeuillebeheer in IT governance.
 • beheert de jouw toegewezen budgetten en volgt proactief de lopende contracten op.
 • hebt een ruime ervaring met vergader-, rapporterings- en onderhandelingstechnieken.
 • hebt een universitair diploma of een diploma hoger onderwijs lange type.

Wij

 • geloven in zelfsturende teams waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie en teamgeest centraal staan.
 • duwen elkaar en onze klanten telkens opnieuw vooruit, met innoverende technologieën en methodes.
 • bouwen mee aan de digitale toekomst van Antwerpen en geven hiervoor elke dag het beste van onszelf.
 • hebben extralegale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

Helemaal overtuigd?

Solliciteer via jobs@digipolis.be

We sluiten deze vacature af op 12 maart 2017

Over Digipolis

Foto's: stad Antwerpen en Digipolis ©

Created By
Info Digipolis
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.