Loading

Toiminnallisuus perusopetuksen matematiikan ja kielten opetuksessa 27.2.2019 Turku

Kaipaatko uusia ideoita opetukseesi? Kiinnostaako toiminnallisuuden ja pelillisyyden hyödyntäminen? Tule TOMAKI -koulutukseen kokeilemaan ja tekemään itse innostavia toiminnallisen oppimisen materiaaleja!

TOMAKI -Toiminnallisuus perusopetuksen matematiikan ja kielten opetuksessa -koulutus: 27.2.2019 (klo 9-15) Turku, Auriga Business Center

Tule mukaan perusopetuksen opettajille suunnattuun koulutukseen, jossa pääset tutustumaan kouluttajien omassa opetustyössään käyttämiin materiaaleihin ja tekemään omaan opetukseesi konkreettista materiaalia. Kielten osuuteen voivat osallistua myös muut kielitaidon alkeis- ja perustasoa opettavat.

Huom! Osallistujat ilmoittautuvat joko matematiikan tai kielten ryhmään, mutta voivat päivän aikana hakea ideoita kummastakin ryhmästä -yhden koulutuksen hinnalla saa siis tuplasti ideoita!

Kouluttajat

Vuoden kieltenopettaja 2017 Heini Syyrilä (Parolan yhteiskoulu ja lukio)

Matemaattisten aineiden opettaja Leila Sederholm (Parolan yhteiskoulu)

Kurssimaksu 200 € (sis. alv 38,71 €) sisältää koulutuksen (6 x 45 min) ja materiaalit. Koulutus ei sisällä ruokailua tai kahveja, mutta kolutuspäivän aikana on mahdollisuus käyttää lähistöllä olevia ravintolapalveluja. Osallistujalla tulee olla mukana omat sakset, liimapuikko, teippirulla sekä erilaisia kyniä ja tusseja.

Ilmoittautuminen: Kummankin ryhmän maksimikoko on 30 henkilöä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukset toteutuvat jos ilmoittautuneita on 20 henkilöä/ryhmä. Ilmoittautumiset viimeistään 13.2.2019. Ilmoittautuminen on sitova. Kaikki koulutukseen pääsevät saavat sähköpostiinsa koulutusvahvistuksen ja tarkemmat ohjeet koulutuksesta viimeistään 14.2.2019.

Peruutusehto: Ilmoittautuessaan koulutukseen osallistuja sitoutuu maksamaan koulutuksen. Jos osallistuja on syystä tai toisesta estynyt tulemaan koulutukseen, voi hän osallistua samaan/saman mittaiseen koulutukseen toisella paikkakunnalla tai hän voi järjestää tilalleen toisen henkilön. Koulutuksen järjestäjä ei ylläpidä listaa varalla olevista. Laskutus siirtyy tilalle tulevalle henkilölle sitten, kun hän on jättänyt oman ilmoittautumisensa sähköpostilla/ilmoittautumislomakkeella.

Laskutus: Kielten ryhmän koulutukseen osallistuvien laskutus tapahtuu sähköisen laskutusjärjestelmän kautta. Mikäli koulutuksen maksaa kaupunki/kunta, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä sähköisen OVT -laskutusosoitteen, jota lähes kaikki kunnat jo käyttävät. Mikäli koulutuksen maksaa osallistuja, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa tai jakaa osiin. Laskun lähettämisen jälkeen tulleista laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä, joten ilmoitathan laskutusosoitteesi muutoksen viimeistään 13.2.2019. Matematiikan ryhmän osallistujille lasku tulee sähköpostina annettuun laskutusosoitteeseen.

Ilmoittaudu matematiikan ryhmään: leila.sederholm(at)gmail.com

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.