Loading

DMEXCO © Lars Hedegaard Pedersen

Lars Hedegaard Pedersen har gennem en årrække arbejdet som journalist og strategisk rådgiver med speciale inden for kommunikation, medier, markedsføring, strategi og branding.

I sit virke som journalist har Lars Hedegaard Pedersen skrevet mere end 1.200 artikler om markedsføring, medier, forbruger- og medietrends, kampagner og strategier for danske og internationalt anerkendte brands, og har dækket udviklingen af nye teknologier, medieformater og kreative koncepter fra allertætteste hold.

Markedsføring

ONLINE Nyheder

Digital markedsføring er død

Digital forstået som selvstændig marketingdisciplin er stendød. Sådan lød det fra industrigiganten Procter & Gambles Mark Pritchard ved en af årets vigtigste konferencer for digitale marketingprofessionelle.

Terence Kawaja

Hvor meget er teknologi værd?

Selvom teknologien har gjort marketing betydeligt mere effektivt, er det fortsat kreativiteten som driver værket. Teknologi bliver først interessant, når det formår at præstere, hvad der umiddelbart ser ud til at være umuligt, lyder læringen fra dette års DMEXCO.

Lisa Utzscheider

Fra Second screen til Multi-screen

Den moderne forbruger bevæger sig fra den ene skærm til den anden. Derfor er det ikke længere nok at tale om ”second screen”, men om adskillige skærme. For ifølge Amazon sælger flere skærme flere varer.

Nørderi er det nye sort

Digital markedsføring er nørdernes paradis, hvor sammenstykningen og kvaliteten af hver eneste komponent er forudsætningen for at skabe en velsmurt maskine.

Så blev det officielt

Publicis er - som beskrevet i går - i luften med en Always-On Platform baseret på Adobes Marketing Cloud.

Adobe og Publicis i samarbejde

To af verdens allerstørste spillere inden for markedsføringsbranchen, softwaregiganten Adobe og bureaunetværket Publicis Groupé er angiveligt på trapperne med nyt globalt samarbejde, som internt går under betegnelsen “Project Rio”.

Konference med vokseværk

Den digitale marketingkonference og -messe, dmexco i Köln fortsætter væksten. Stigende efterspørgsel fra internationale medievirksomheder og leverandører af digitale marketingløsninger får den tyske konference til at udvide udstiller-arealet med yderligere en hal, ligesom antallet besøgstallet ligeledes ventes at stige.

P&G: Digital marketing er død

Digital forstået som selvstændig marketingdisciplin er stendød. Sådan lød det fra industrigiganten Procter & Gambles Mark Pritchard ved en af årets vigtigste konferencer for digitale marketingprofessionelle.

Created By
Lars Pedersen
Appreciate