Loading

Heldere Koers praktijk voor coaching, counseling en TA-psychotherapie

Bij een Heldere Koers heb je duidelijk voor ogen waar je naar toe wilt. Soms heb je die heldere koers even niet meer. Professionele ondersteuning helpt jou dan om weer richting, betekenis en een heldere koers te krijgen

Bij Heldere Koers kan je terecht voor
Coaching: Doelgericht werken aan je professionele ontwikkeling

Werk-gerelateerde vragen zoals ontwikkeling eigen functioneren, stress en burn-out klachten, verstoringen in de arbeidsrelatie, ingrijpende veranderingen bij het werk, wat wil ik?

Counselling: Doelgericht werken aan je persoonlijke ontwikkeling en welbevinden.

Welzijnsgerichte vragen zoals relatieproblemen, ingrijpende persoonlijke veranderingen, keuzevragen bij kruispunten in je leven, ontwikkeling van eigen autonomie

Psychotherapie/psychosociale therapie: Doelgericht werken aan het opheffen van blokkades

Psychotherapie/psychosociale therapie bij: opheffen van blokkades, neerslachtigheid, somberheid, depressie, eenzaamheid, rouw, verlies, klachten in sociaal functioneren, relatieproblemen, gezinsproblemen.....

maar ook bij: angst en onzekerheid, stress, burn-out en trauma, lichamelijke klachten met een psychische component, levens- en zingevingsvragen

Mijn naam is Elayne Lussenburg. Ik ben opgeleid als coach en psychosociaal therapeut. De vorm van psychotherapie is gebaseerd op de Transactionele Analyse. Daarbij maak ik gebruik van emotioneel lichaamswerk, opstellingen (Gestalt), integratieve psychotherapie en zet ik muziek in. Deze technieken helpen om ín de ervaring te komen in plaats van te blijven steken in het hoofd en in het inzicht alleen. Voorbij het denken, voorbij het cognitieve. Mensen die moeilijk bij hun gevoel komen, of waar het gevoel ontregeld is, of juist hypersensitief is, komen regelmatig in mijn praktijk. Ook mensen met angst, (vroeg) trauma en stress klachten bezoeken mijn praktijk regelmatig. De oplossing ligt 'm in de ervaringsgerichte benadering, waarbij je veranderingen transformeert op de diepere niveaus.

Ik werk op een veelzijdige, dynamische manier. Mijn werkwijze is gebaseerd op een professionele ervaringsgerichte aanpak waarbij zingeving een centrale betekenis heeft. Lichaam en geest worden als één samenhangend geheel gezien en benaderd.

Totdat jij het onbewuste bewust maakt zal het je leven bepalen en zul je dat je lot noemen.
Heldere Koers voldoet als professionele praktijk voor psychosociale therapie en (TA/lichaamsgerichte) psychotherapie aan de WkkGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg) en is aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA en ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en het Scag.

Consulten kosten € 80 per uur. De zorgverzekering betaalt mee aan jouw therapie vanuit de aanvullende zorg. De vergoeding kan wel oplopen tot € 40 per sessie, afhankelijk van jouw zorgverzekering en van het aanvullende pakket dat je hebt. Dit gaat niet van jouw eigen risico af.Wil je weten of en hoeveel jouw zorgverzekering vergoedt?Kijk dan hier.

Benieuwd naar de artikelen die ik schreef voor een vakblad over werken met Muziek en TA?

Artikel: Muziek, een taal zonder woorden

Artikel: Muziek bij Stress en Trauma: Verander je achtergrond muziek.

Algemene Voorwaarden: klik hier

Privacy Verklaring: klik hier

Betalingsvoorwaarden: klik hier

Credits:

Gemaakt met afbeeldingen van shy_kurji - "woman laptop business" • Alexas_Fotos - "hong kong hammock girl relaxation no fear" • distel2610 - "festival fix mount" • TheDigitalArtist - "stress anxiety depression"