Loading

Game Fair for alle Brahetrolleborg Game Fair 2021

Brahetrolleborg Game Fair 2021 blev en stor succes. Mange nye aktiviteter og stande så dagens lys, og de blev taget godt imod af de mange besøgende. Succesen gentages i 2023.

Tekst, foto og video: Christian Lang Jensen

I 2019 blev Brahetrolleborg Game Fair afviklet med god succes for de godt og vel 17.000 besøgende. Besøgstallet i år nåede omtrent samme niveau, hvilket arrangørerne var godt tilfredse med – coronaen taget i betragtning.

I år løb arrangementet af stablen fredag den 6. august, og der blev lukket og slukket søndag den 8. august. Arrangørerne havde valgt at udvide med en lang række nye aktiviteter for børn og voksne, og derudover kunne de besøgende boltre sig ved de mange stande, hvor der var rig mulighed for at få en snak om de nyeste trends inden for jagtudstyr og lignende.

150 hektar af godsets arealer blev taget i brug samt 3.000 kvadratmeter af de fredede avlsbygninger, hvilket muliggjorde interessante foredrag og spændende skydekonkurrencer til stor glæde for de besøgende.

DJ med alle dage

Danmarks Jægerforbund var som partner repræsenteret alle dage, og i DJ’s telt havde alle interesserede mulighed for at få en god snak over en kop kaffe.

Udenfor teltet stod Bliv NaturligVis og De Unge Naturformidlere for underholdningen. Her blev der blandt andet forlagt et stykke dåvildt, skudt med laserhaglbøsse og tegnet dyrespor.

Børn såvel som voksne havde mange gode stunder i og omkring DJ’s telt, og manglede man lidt ekstra spænding, var der mulighed for at forsøge at fange en fisk i en af dammene ved slottet. De landede ørreder blev øjeblikkeligt tilberedt, så de heldige kunne få lov at høste frugten af deres ihærdige indsats.

FM i jagtbueskydning afviklet

Om lørdagen var der sørget for, at de tilmeldte til FM i jagtbueskydning kunne få lov at finde en ny forbundsmester. I modsætning til 2019 var mesterskabet planlagt godt, og tidsplanen blev fulgt til punkt og prikke.

Udover de gode resultater, der blev leveret, fik buejægerne en unik mulighed for at fremvise deres passion for de mange tilskuere, som fulgte konkurrencen nøje.

Alt i alt var dette års Brahetrolleborg Game Fair en medrivende succes, og i 2023 går det atter løs.

clj@jaegerne.dk

Created By
Christian Lang Jensen
Appreciate