Loading

Locatie's in en rond Oudewater

Veenweidepark

Het Veenweidepark biedt veel mogelijkheden. Het is een park waar we foto’s kunnen maken bij het meer of op het open weiland. In de zomer lopen er schapen in het park en met een beetje geluk lopen er koeien op de achtergrond, Hollandser wordt het niet.

Natuurgebied Noord-Syde II

Het gebied achter de noordzijde is een prachtig natuurgebied. Ik raad deze locatie met name aan in de lente, wanneer het vol staat met gele en witte bloemen. Er is een leuk laantje met aan weerskanten mooie bomen.

Linschoterbos

Een locatie langs de linschoten, de kwakels en knotwilgen. Lekker veel groen en in de lente en zomer prachtig begroeid. Tijdens een wandeling naar Huis te Linschoten, kom je langs mooie laantjes en schattige panden. Dit alles maakt deze locatie idyllisch.

Oudewater Centrum

Oudewater beschikt over een prachtig authentiek en sfeervol centrum. Een wandeling langs de gracht, de Cosijnbrug en de Sint Michaëlskerk leveren gegarandeerd mooie plaatjes op. Het centrum is ook te combineren met een wandeling achter de sportvelden of singel voor een combinatie van stadse en landelijke foto’s.

Hollandse IJssel fabriek

Dit is een stoere en industriële locatie. Deze oude fabriekshal is nog steeds in werking en voorzien van gave oude machines en industriële details. Let wel dat dit een stoffige locatie is en dat je kleding vies kan worden.

  • Niet geschikt voor grote groepen en kleine kinderen.

Hollandse IJssel 'Het Jaagpad'

Deze locatie bevindt zich op de weg van Oudewater naar Hekendorp ter hoogte van de kersenboomgaard. Een mooie landelijke locatie met veel groen en een open veld. Het zogeheten Jaagpad loopt langs de IJssel en in de verte zijn de kerktorens van Oudewater te zien. Het is ook een optie om de foto’s te maken in de kersenboomgaard.

Haastrechtse Bos

Het Haastrechtse bos is een perfecte locatie voor wie niet te ver wilt rijden, maar wel fan is van bosrijke foto's. Een goed alternatief voor bijvoorbeeld de Kaapse Bossen. Vooral in de herfst is deze locatie aan te raden.

Thuis of eigen locatie

Wat is er nou fijner dan een fotoshoot in je eigen omgeving. Vooral aan te raden voor zwangerschap, new born of kinder fotoshoots. Ook erg leuk als je op een bijzondere plek woont, of een mooie tuin bezit.

Locatie's buiten Oudewater

Reeuwijk

De Reeuwijkse plassen vind je op zo'n 20 minuten rijden van Oudewater. Buiten de plassen vind je hier ook mooi aangelegde parken. Open velden met hoog gras wisselen zich af met kleine bossen.

De Lek

Langs de Lek op de hoogte van Lopik vind je de Salmsteke, dit recreatiegebied is erg geschikt voor foto's door de leuke strandjes en open velden.

Soesterduinen

De Soesterduinen is een perfecte locatie voor grote groepen. Lekker door het zand struinen met blote voeten, of nog even het omliggende bos in.

De heide is vooral erg geschikt vanaf half augustus. Dan staat de heide namelijk prachtig in bloei.

Kaapse Bossen

De Kaapse Bossen zijn prachtig in de herfst, wanneer de bomen prachtige kleuren hebben. Maar ook in andere seizoenen is zijn de Kaapse bossen geschikt. Combineer het met een wandeling of high tea in het theehuis en je hebt het perfecte familie uitje.

Strand

Lekker uitwaaien op het strand tijdens een fotoshoot, ravotten in de duinen en afsluiten met een cappuccino bij een strandtent.

Utrecht centrum

Utrecht heeft een authentiek centrum, met veel leuke straatjes en hoekjes.

Zit er voor jou geen geschikte locatie tussen of heb je zelf een leuk idee? Neem dan contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Created By
Elke Smit
Appreciate

Credits:

© Elke Smit Fotografie Met dank aan: Ankie van Rijssel

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.