Loading

Beste (ouders van) AZC-er,

Hopelijk hebben jullie allemaal de korte video kunnen bekijken want we zijn dit jaar namelijk 95 jaar jong geworden!

Natuurlijk nog steeds Corona tijd dus niet hoe we het graag zouden doen maar er komen betere tijden aan😊

Ik wil iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan ons mooie AZC maar ook zeker diegene die nog een mooie toekomst met ons voor de boeg hebben.

Op naar de 100 want dat gaan we zeker groot vieren!

AZC ALPHEN “FIELD LAB” JEUGD WATERPOLO TOERNOOI 25 APRIL:

We zijn super blij dat we, als enige zwemvereniging in Nederland, onderdeel mogen uitmaken van het nationale field lab initiatief. Dit zijn test evenementen waarin we door ervaring gaan leren hoe we langzaam stapjes naar de “Corona vrije” wereld kunnen zetten.

Aan het toernooi zullen acht teams meedoen: vier jongens- (B-junioren) en vier meisjes ploegen (C-junioren). Publiek is helaas niet welkom, wel teambegeleiders en andere vrijwilligers die nodig zijn om het toernooi te organiseren en de kantine te beheren. ALLE aanwezigen zullen voor- en achteraf op Corona getest gaan worden en zullen hier volledige medewerking aan moeten verlenen.

Zoals jullie kunnen begrijpen best een “onderneming” maar we zijn blij dat we direct alle support van De Thermen 2 en de gemeente Alphen ad Rijn ontvangen hebben want zonder hun was dit niet mogelijk.

MELISSA DONGELMANS WORDT TRAINER/COACH VAN AZC DAMES 1

Onderstaand persbericht vorige week:

Al langere tijd leeft bij AZC Alphen waterpolo de ambitie om het dames waterpolo in Alphen naar een hoger niveau te brengen. AZC wil komend seizoen 2021-2022 van start gaan met een nieuw te vormen dames 1 waterpoloteam. Hiervoor heeft AZC bij de KNZB een aanvraag ingediend om met dit nieuwe team in te mogen stromen op 2e klasse Bond niveau hetgeen in overweging is genomen. In het verleden hebben vele talenten AZC verlaten om elders te gaan spelen of erger ze zijn gestopt omdat er geen aansluiting was om naar de dames door te stromen.

John Jansen de voorzitter van AZC reageert “We hebben altijd de wens gehad om naast de heren ook een hoger niveau voor AZC dames/meisjes te bereiken. Bij AZC hebben we voldoende faciliteiten en badwater uren om de dames naar een hoger niveau te brengen”

Nieuwe generatie aan de slag met trainster/coach Melissa Dongelmans

Super enthousiast zijn we over de toezegging van Melissa Dongelmans om als trainster/coach aan dames 1 haar bijdrage te willen leveren. Met haar kennis en expertise gaat dit een mooie start van deze nieuwe uitdaging binnen AZC worden. Melissa heeft jarenlang op het hoogste (inter)nationale niveau gespeeld bij GZC Donk waar ze diverse keren landskampioen is geworden en deel nam aan meerdere Europese toernooien.

Melissa geeft aan “ Na jaren op top niveau gespeeld te hebben wil ik graag mijn kennis aan de nieuwe generatie overdragen en ben blij dat dit bij mijn oude cluppie AZC kan. Ik ben ervan overtuigd dat dit initiatief goed ontvangen wordt door de huidige leden maar ook door vele oud AZC speelsters die nu elders spelen. We willen een team vormen met huidige talentvolle leden aangevuld met een aantal ervaren speelsters die oud lid zijn of in de omgeving Alphen woonachtig zijn. Met deze combinatie hopen we een mooie herstart te maken voor het dameswaterpolo bij AZC”

Maak nog snel gebruik van het mooie aanbod uit de AZC Rozenactie. Lees via onderstaande info over deze actie en sla je slag!

John Jansen

Voorzitter Alphense Zwemclub AZC

Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen hebben, neem dan contact op met je afdeling via onderstaande button.

Een niet te missen kans: SponsorKliks

Nog maar even in herinnering roepen. Een makkelijke en gratis manier om AZC met euro's te supporten. Doe je online aankopen via SponsorKliks. Kleine moeite, groot genot voor AZC. Maak er in voorkomende gevallen gebruik van!