Loading

Boudior For your -and your loves- eyes only

Under en Boudior fotografering tar vi vackra och sensuella bilder på ett fint hotellrum. Ett minne att spara eller ge bort till den du älskar mest. Kanske den perfekta morgongåvan till er bröllopsdag?

Det kan kännas rätt nervöst att göra denna typen av fotografering - men bara lugn! De allra flesta blir varma i kläderna och tycker att det är roligt efter en liten stund! Och alla de tjejer jag fotat säger efteråt att de fått en riktig energikick av det! För Du är vacker! Och att få se sig själv fixad och fin på denna typen av bilder kommer verkligen visa det!

För att du ska känna dig precis så vacker som du är så har jag alltid med mig en super duktig makeupartist som sminkar dig och gör iordning ditt hår. Det brukar kännas riktigt lyxigt och är en bra uppvärmning inför fotosessionen.

Pris

1 timmes makeup och hår + 1 timmes fotografering på ett hotellrum jag valt ut. En vacker fotobok med linneomslag i 20x20 cm med 6 uppslag (ca 12-14 bilder)

5800 kr

Vill du veta mer eller boka tid för din Boudior fotografering? Vad Roligt! Kontakta mig på info@kelasbilder.se eller via kontaktformuläret på min hemsida.

Jag ser fram emot att höra av dig!

Created By
Michaela Edlund
Appreciate

Credits:

Fotograf Michaela Edlund 

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.