Vi er klare! Forsommerens store kick off

Et kurs som tar deg videre med Kosthold - Coaching & Trening

4 ivrige personer venter på deg

20. OG 21. MAI 2017

I VAKRE OMGIVELSER PÅ HELHETSGÅRDEN i HOBØL FÅR DU DINE DRØMMER OPPFYLT - VI HAR NØKLENE - DU LÅSER OPP!

"UANSETT HVOR SAKTE DU LØPER SÅ KNUSER DU ALLE SOM LIGGER PÅ SOFAEN........"

ET KURS SOM PASSER FOR ABSOLUTT ALLE. UANSETT FORM, ALDER ELLER ENERGINIVÅ. VI TILPASSER OG MØTER DEG DER DU ER.

Vi arrangerer en helg krydret med påfyll, begeistring, latter, lekenhet, kunnskap og vekst.

HELGEN VIL BESTÅ AV:

THINK WELL

Inspirasjons-boost om motivasjon, vaner, verdier og hva hjelper oss til varig endring

EAT WELL

Energi booster med LYKKESALAT til lunch, ernæring som kan spises og kunnskap som skal læres

MOVE WELL

Mental og Fysisk movement med mindful-trening, lett trening, streching og bånn gass.

HER FÅR DU MER INFORMASJON OM KURSET

VI GIR DEG VERKTØYENE - OG HEIER DEG FREM TIL MÅL !

Elsa Grimsmo, Iren Tingulstad,Runa Braathen og Atle Hoff
RUNA BRAATHEN

Runa har gjennomføreringsevne og mener det aldri er for sent å bli FIT4LIFE - Ingen quick fix, men YES YOU CAN!

Hun har trent hele livet, undervist i jazzdans, aerobic, trent karate og styrketrening helt til ulykken var ute i 1993 og ankelen brakk. Så kom barna – og kiloene og formen var ikke lenger den samme. Årene gikk og med daglige vaner og gjøremål. Runa bestemte seg for å gjøre noe godt for seg selv og kjøpte seg selv en PT i 50 års gave som bokstavelig talt sparket henne i gang.

I 2013-2014 fikk hun muligheten til å ta videre utdannelse og startet opp med NLP coaching og PT utdanning fra Idrettshøyskolen.

I dag er hun i full jobb, har PT kunder og kjører bootcamp i Frognerparken med bedriftskunder. Hun har utdannet seg videre til Kostveileder tms og nå gleder hun seg til en ny reise med deg - FIT4LIFE - DET ER ALDRI FORSENT!

IREN TINGULSTAD

Iren brenner for å skape økt livsglede for mennesker og ønsker at alle selv skal mestre sitt liv. Hun er medeier og driver Helhetsgården som er et tverrfaglig kompetansesenter for friskhet og helse. Iren jobber som Meta – Coach og underviser i NLP og Neuro - Semantic, fasiliteter workshops, holder foredrag og lederskapsprogrammer.

Hun møter den enkelte akkurat der de er. Guider, coacher og trener slik at resultatet blir som ønsket både i arbeids – og privatlivet. Ved å belyse den enkeltes nåværende ubevisste og bevisste strategier blir man mer målrettet og retter fokus på veien mot målet.

Iren har internasjonale sertifiseringer i coaching og Trainer sertifisering i Neuro – Semantic og NLP fra ISNS Dr. Michael L. Hall. ren underviser og holder kurs rund om i Norge.

Nå gleder Iren seg til å coache deg gjennom din reise i FIT4LIFE - LIVSGLEDE GJENNOM MESTRING

ATLE HOFF

Atle har stor passion for dans og som utøvende kunstner er han også mannen bak flere populære treningsopplegg som kombinerer øvelser fra klassisk ballet med fysisk trening for idrettsutøvere. Av disse kan nevnes Hard Core Body, Kroppsdesign, Salsa Fun og Power Stretch. Han har undervist som professor i dans på UCLA og ved prestisjetunge Coyote Fitness i Agoura Hills. Der har han også personlig trent bl.a. olympiske mestre, Wayne Gretsky, Janet Jones, Cindy Crawford, Jennifer Aniston og Tiffani Thiessen.

Han har tilbragt flere år i USA, hvor han danset med bl.a. Mikhail Baryshnikov, Alanis Morissette og Madonna, og etter at han flyttet tilbake til Norge har han bl.a. produsert helaftens danseforestillinger for Statoil i Stavanger og trent store deler av Norges kjendis-elite

Nå er han klar for å ha det gøy med trening og dans gjennom FIT4LIFE med deg. Som profesjonell danser fører han deg frem til det målet du setter deg, med glimt i øyet og masse humor. -FIT4LIFE - DET ER MYE BRA TRENING I Å LE !

ELSA GRIMSMO

Elsa er fasinert av menneskers forskjelligheter og de muligheter vi har for å nå resultater gjennom egeninnsikt, motivasjon og mestring. Til daglig jobber hun med kommunikasjon og relasjonsbygging i næringslivet med fokus på å mobilisere og utfordre menneskers talenter gjennom coaching, mentoring, kurs og trening. Målet er økt prestasjon og engasjement med glede i eget liv i balanse.

Hun har erfaring fra ulike lederroller i næringslivet gjennom 20 år og fra helse- og sosialomsorgen i 10 år. Ulike internasjonale sertifiseringer i coaching basert på NLP og Neuro-semantic, samt sertifisert intruktør for Mindfulness - stressmestring ved SCAT.

Elsa gleder seg til å være din coach og mentor gjennom din FIT4LIFE-reise med glede og balanse. SO, GO FOR YOUR DREAM!

Gi deg selv en gave - invester i egen helse og livskvalitet.

BEGRENSET ANTALL PLASSER

SIKRE DEG EN PLASS NÅ

Pris for 2 hele dager med trening, kosthold og mental boost. Lykkesalat til lunch og energipauser med forfriskninger for kropp og sjel......

2 990,- pr. person

Spør oss om rabatt når 2 eller flere melder seg sammen.

Runa på telefon : 900 53 366

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.