Loading

Jeg kaller det Bærekraftig Suksess Et liv med kvalitet og velstand som gir mening!

Er ferien din over? Er du vel tilbake i den gamle tralten?

Ferie er å kjenne gleden av å koble av, gjøre noe av det du liker ved ferie? Selv er jeg den som liker sol, sjø og varme dager med lyden av "sløy bosa nova jazz " i tidlige morgenstimer og så la dagen få våkne til liv.

I år har jeg valgt meg en litt annerledes sommer, jeg tar en jobbe-sommer! Så er jeg også så heldig at jeg har valgt en jobb hvor jeg i stor grad bestemmer både tid, innhold og oppgaver slik jeg ønsker. Mye av tiden går med til studie av nyheter, ny læring, tenking, refleksjon og skriving, og deling med kunder som vil finne mer ut av seg selv og sin livssituasjon.

SELVINNSIKT

Mitt nye "never-ending masterstudie"

Å skape et tilfredsstillende liv handler om meg selv (eller deg) og det er virkelig et kunststykke å utvikle et liv med bærekraftig suksess Og det er akkurat det jeg har oppdaget noe om nå som jeg vil dele med deg. Kvalitet og velstand har jeg sett på i forbindelse med suksess som igjen er et subjektivt begrep som variere fra person til person.

Hva er suksess?

For meg var suksess stort sett koblet opp mot ytre eksterne synlige og målbare faktorer som for eksempel: Jeg har levert et vellykket prosjekt som det snakkes om. Jeg har kjøpt meg ny leilighet, hus, bil og jeg reiser på lange eksotiske ferier som kan forbindes med status.

Denne suksessen kan bringe et flyktig øyeblikk av tilfredsstillelse, men kort tid etterpå kommer det en skarp sult for å ha noe mer og jeg begynner den neste erobringen.

Hva er bærekraftig suksess?

Bærekraftig suksess er det jeg har valgt å kalle kvalitet og velstand. Fordi det er langt mer enn bare velstand - Kvaliteten er det meningsfylte og handler om at jeg får uttrykt noe kreativt fra min sjel og gjør det på en slik måte at det tjener en større helhet. Det har en hensikt, mening og en intensjon om å gjøre en forskjell, for meg, mine familie, mine venner, samfunnet og at verden på en eller annen måte kan bli et bedre sted på grunn av det jeg kan bidra med.

Den tydeligste forskjellen mellom det vi har vært vant til å betegne som suksess og bærekraftig suksess har å gjøre med hvordan vi føler om vår generelle livskvalitet, ikke bare materielt, men også innenfor oss selv. Bærekraftig suksess hjelper oss å oppleve glede og en følelse av helhet.

Sommeren er en flott tid for refleksjoner. Dine tanker og følelser fortjener et bevisst valg. Tenk stort, hva er din passion, dine drømmer, hva har du lyst å gjøre på en annen måte enten det er jobb eller ditt personlige private liv.

Ta et valg som er veien til oppfyllelsen av et mål som kan bli din bærekraftige suksess, og en måte du kan realisere deg selv og din drøm på.

TIL SLUTT:

5- Fem måker sitter på et tak - en tenker å fly, hvor mange sitter igjen?

Fortsatt 5 -fem - Det er ikke det samme å tenke det som å gjøre det…

GJØR DET NÅ - ta et valg som får effekt på livet ditt videre!

Trenger du litt hjelp på veien til et valg - så ta gjerne kontakt. Min kalender er åpen i hele sommer og du kan velg dag og tid som passer deg - uansett hvor du er så kontaktes vi bare via skype eller annet digitalt kontaktnett -

MNDFL-Consulting | FRA TANKE TIL HANDLING

Elsa Grimsmo - Rådgiver & Coach

Credits:

One photo by Samuel Zeller on Unsplash