Jaarverslag online interactief, tijdbesparend, inspirerend

Waarom een online magazine?

Een online magazine verbindt de gebruikerservaring van print met de mogelijkheden van social en online. Een online magazine voegt interactie en beleving toe. Het is bovendien responsive, met een prettige gebruikerservaring op een desktopcomputer, tablet of iPad én smartphone. Met een druk op de knop zijn pagina’s ook te delen op sociale media of kun je doorklikken naar een webshop of internetpagina.

Klanten bereiken én inspireren

Combineer die prettige gebruikerservaring van een online magazine met onze jarenlange kennis en ervaring van magazines maken en je hebt de ideale mix om klanten met een online magazine te bereiken of te inspireren. Wij kunnen een compleet online magazine maken, of je vooral op weg helpen bij de eerste opzet.

Volledig personaliseren

Op het gebied van content zijn de mogelijkheden van een online magazine eindeloos. Je kunt tekst, foto’s, animaties, full screen video’s en slideshows in diverse combinaties toepassen. Ook technisch zit het wel snor. Online magazines zijn volledig te personaliseren, hebben een slimme integratie naar het nieuwsbriefprogramma MailChimp en zijn uiteraard indexeerbaar door Google. Dat zorgt voor meer bezoekers op je website en een goede conversie.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.