Pepperoni press Editie #5

CEO'S CORNER

Team, terug van weggeweest, onze Pepperoni Press. Met deze keer een aantal regels die we gaan aanscherpen en wat voor jullie heel leuk is, er komt een flinke loonsverhoging aan en een aantal leuke team uitjes! Lees onderstaande info dus goed door, dit wil je niet missen.

Gijs

LOONSVERHOGING

Per 1 juli gaan wij de lonen verhogen in de winkels. Wel verwachten we dat iedereen zich hierdoor 120% inzet tijdens zijn werk. Ben je niks aan het doen zullen we je dan ook uitklokken, voor wat hoort wat immers. Daarnaast betalen wij per volledig gewerkt kwartier. Wat je precies gaat verdienen hoor je binnenkort, maar voor de meeste zal het een flinke stijging gaan zijn.

GRATIS PIZZA'S / SLUIT PIZZA'S

De regels mbt de gratis pizza's zijn vanaf heden licht veranderd. Je kan een gratis pizza krijgen voortaan onder de volgende voorwaarden:

  • Je begint VOOR 13:00u en werkt MINIMAAL tot 19:00u op het rooster (overwerken telt dus niet mee).
  • Je begint VOOR 17:30u en werkt MEER dan 6u volgens het rooster (overwerken telt dus niet mee).

Daarnaast willen we nog even de regels aanhalen mbt het aantal ingrediƫnten. Deze regels zijn er altijd al geweest, maar in een aantal winkels verwaterd:

  • Je mag een medium pizza met maximaal 3 ingredienten

OF

  • Een Pan of Italian met 2 ingrediĆ«nten.

OF

  • 1 side item (geen drinken of ijs)

De reden dat we dit doen is omdat we steeds vaker operationeel in de problemen komen omdat mensen uitgebreid moeten gaan eten. We zijn van mening dat mensen die voor 17:30 beginnen prima thuis wat kunnen eten voor ze gaan werken, en ook als je om 19u klaar bent, kan je prima thuis eten. Wil je toch pizza, dan kan je altijd nog van onze speciale personeelskorting gebruik maken, waarbij je 50% korting krijgt op pizza's. Besef aub allemaal goed dat wij geen gratis eten weg hoeven te geven, dat we dit voor jullie doen. We kunnen ook niks doen en zeggen neem je eigen eten maar mee. Daarnaast hoeven wij ook geen korting aan ons personeel te geven van 50%. Het is een gunst van Domino's naar onze teamleden toe.

AFVAL SCHEIDEN

De komende tijd zullen we in onze winkels beginnen met een milieuvriendelijk project, namelijk afval scheiden. Deze week zullen we starten met Breda 1 + 4, waar we het afval zullen gaan onderverdelen in Papier/Karton, Plastic & Restafval. Voor plastic afval (het grootste gedeelte in een Domino's winkel), zullen speciale rode zakken komen ter vervanging van de blauwe. De blauwe zullen enkel nog gebruikt gaan worden voor restafval. Karton kan rechtstreeks in de papiercontainer. Let op, pizzaresten maar ook sausjes e.d. moeten bij het restafval, zorg dus dat je dit gaan scheiden voor je het weggooit.

KLEDING STANDAARDEN

Steeds vaker zien we in de winkels dat er mensen met oorbellen en piercings lopen. We willen benadrukken dat dit absoluut niet toegestaan is. Zorg dus dat je deze uitdoet of afdekt als je aan het werk bent bij Domino's. Dit mag deels niet vanwege de voedselveiligheid en deels niet vanwege de internationale image standaarden van Domino's Amerika.

Ook het gebruik van eigen kleding is niet toegestaan, dus zorg dat je altijd netjes je Domino's polo, broek en petje aan/op hebt, en enkel een jas van Domino's is toegestaan bij het bezorgen.

TEAMUITJES

De afgelopen 3 maanden zijn alle winkels druk bezig geweest met het behalen van zo'n hoog mogelijk percentage Deliveries On Time (DOT). Dit wil dus zeggen het aantal bestellingen dat we binnen 30 minuten bij de klant hebben bezorgd. Het doel was om minimaal 90% of 95% van je bestellingen (afhankelijk van welke winkel je werkt), binnen 30 minuten te bezorgen. De winkels met de beste resultaten mochten een teamuitje organiseren onder een van de winnende dagen (we keken per dag, dus je kan onderdeel uitmaken van het maandagteam, het dinsdagteam etc). Jouw manager zal binnenkort de uitslag bekend maken en wat het teamuitje gaat worden. Nieuwsgierig of jouw winkel ook in de prijzen is gevallen? Vraag het na bij jouw manager in de winkel.

WERKNEMERS VD MAAND

Met ingang van deze maand kiezen we maandelijks een bezorger EN insider van de maand. De winnaars krijgen een mooi speldje voor op hun pet, waarmee ze kunnen laten zien dat zij de beste zijn. De winnaars zullen maandelijks bekend gemaakt worden hier in de Pepperoni Press

Created By
Toni Pepperoni
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.