MARKETING MANAGER GEZOCHT!! Voor 20 Domino's winkels!

GEZOCHT!!

MARKETING MANAGER VOOR 20 DOMINO’S WINKELS

Wij zijn per direct op zoek naar een creatieve Marketing Manager voor 20 winkels, voornamelijk gelegen in Brabant. Als Marketing Manager bij Domino’s is het jouw taak om samen met jouw team de winkels te voorzien van creatieve impulsen, te ondersteunen met lokale marketing welke aansluit op de landelijke marketing , omzetgroei te realiseren en de service naar onze klanten toe te garanderen. Je taken zullen o.a. bestaan uit:

- Local Store Marketing plannen en uitrollen met de verschillende winkels

- Social Media kanalen beheren en voorzien van content

- Serviceteam opzetten en aansturen

- Professioneel eigen promotie team opzetten en inzetten op diverse locaties

- Landelijke promoties vertalen naar lokaal

- Ontwerpen van promomateriaal

- Sponsordeals opzetten

- Nieuwe winkelopeningen begeleiden

- Interne nieuwsbrieven verzorgen naar alle teamleden (+/- 700 man)

* Kortom, alle marketing van A tot Z verzorgen voor een groeiende organisatie met momenteel 20 Domino’s winkels.

Belangrijk om te weten:

Onze voorkeur gaat sterk uit naar iemand van binnenuit onze winkels. Vandaar dat wij deze vacature eerst bij jullie onder de aandacht brengen en wellicht in een later stadium pas op zoek zullen gaan naar iemand van buitenaf. Domino's heeft een traditie om mensen van binnenuit door te laten groeien en we denken dat iemand van binnenuit ook veel beter de Domino's spirit kan vertalen binnen onze marketingafdeling.

Deze vacature kan ook voor jou interessant zijn, als je je opleiding nog niet in zijn geheel hebt afgerond. Vraag dus zeker naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee en wie weet ben je nu al verzekerd van een topbaan met bijpassend HBO salaris.

Deze functie zal een samenwerking zijn tussen de 2 franchisegroepen van Gijs&Maarten en die van Martin. Door onze krachten te bundelen op diverse vlakken denken wij nog krachtiger het merk Domino's te kunnen vertegenwoordigen. Mocht je meer info willen, dan kan je ook bij een ieder van ons terecht voor meer informatie.

Overige info:

Standplaats: Breda (regionaal hoofdkantoor), minstens 3 dagen per week

Winkels: Breda (4x), Tilburg (5x), Eindhoven (6x), Roosendaal, Etten-Leur, Oosterhout, Gorinchem, Dongen

Salaris: In overleg; HBO marktconform

Dienstverband: Fulltime

Opleiding: HBO opleiding met minstens een marketingachtergrond afgerond of bijna afgerond

Vaardigheden: Kennis van Social Media (vereist), kennis van ontwerpen van flyers/folders, creativiteit, organisatorisch en ondernemend, hands-on mentaliteit, resultaat- en doelgericht

Ervaring: gewenst, niet noodzakelijk indien nog in opleiding

Solliciteren: Stuur jouw motivatie en CV naar gijs.vandewiel@dominosfranchise.nl

Wie zijn wij?!

Als franchise organisatie binnen Domino’s bepalen wij grotendeels onze eigen marketingkoers. Naast de landelijke promo’s, geven wij geheel zelf invulling aan onze marketingstrategieën. Met zo’n 11.000 filialen in meer dan 60 landen, waaronder inmiddels meer dan 225 in Nederland, is Domino’s koploper op het gebied van pizza’s. In de komende 5 jaar zal Domino’s in Nederland door gaan groeien naar 350 tot 400 vestigingen, en ook onze franchise groep zal hier aan bijdragen met nieuw te openen vestigingen. Domino’s investeert enorm in technologische ontwikkeling, denk hierbij aan het volgen van jouw pizza via onze live GPS tracker, het bezorgen met drones en bezorgrobots (wat overigens geen gimmick is maar binnen afzienbare tijd werkelijkheid zal worden binnen onze winkels) en het mogelijk maken van het bestellen op alle mogelijke bedenkbare manieren. Heb jij dus affiniteit met de nieuwste ontwikkelingen en lijkt het je heel gaaf om deze mee uit te rollen en deel uit te maken van een van de grootste en populairste fast service bedrijven ter wereld, twijfel dan niet langer en laat het ons weten.

Created By
Toni Pepperoni
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.