Loading

POIANA Brasov - Romanias mest kjente vintersportsted En kort kjøretur fra den vakre storbyen BRASOV

Poiana Brasov er et av Romanias viktigste turistområder - ikke minst vinterstid. Poiana Brasov foretrekkes av mange turister, ikke bare fra Romania, men også fra Italia, Frankrike, Tyskland, Sveits og andre europeiske stater. Etter moderniseringen i 2010 er skianleggsområdet utvidet fra 50 hektar til 80 hektar, og nedfartsbakkenes lengde økte fra 13,8 km til 23,9 km. De fleste bakkene har nå installert snøkanoner. I 2013 ble European Youth Olympic Winter Festival arrangert på stedet
Poiana Brasov ligger på ca 1020 meter over havet i nærheten av den historiske byen Brasov i Romania, og er lett tilgjengelig med bil. Det er regelmessige busser som drives av Brasov Transit som betjener den 12 km lange ruten mellom Braşov og Poiana Brasov. Innen anleggsområdet er det også minibusser som tar besøkende fra hotellene til den nederste delen av løypene, hvor det er taubane til fjelltoppene Cristianu Mare eller Postăvaru.
Poiana Brasov er omgitt av fire fjell: Postavaru (1.799 m), Piatra Craiului (2 238 m), Bucegi (2,505 m) og Piatra Mare (1.848 m).

NEDFARTSLØYPENE

Poiana Brasov har et temperert kontinentalt klima. Gjennomsnittstemperaturen om sommeren er 20 ° C og om vinteren -4 ° C. Det er et snødekke på ca 50-60 cm som varer fra midten av november til midten av mars, i ca 120 dager i året. Men man kan forvente snøfall fra slutten av september.
Poiana Brasov har mange moderne og flotte hoteller i alle prisklasser, - noen også med spa og aktivitestilbud.
Forhåndsbooker du et hotell kan du be dem hente deg i Bucuresti. Mange hoteller har denne tjenesten mot et mindre tillegg.

ELLERS OM REISEN

For å komme til Poiana Brasov kan du ta direktefly fra Torp med WIZZ AIR |- www.wizzair.com - eller direktefly fra Gardermoen med Blue Air - www.blueairweb.com - til hovedflyplassen HENRI COANDA OTOPENI i Bucuresti. Fra hovedjernbanestasjonen GARA DE NORD i Bucuresti er det både statlige og private togforbindelser til Brasov. Derfra buss eller taxi til Poiana Brasov. Det er også minibusser som går direkte fra flyplassen i Bucuresti til Brasov. For info om tider send gjerne en mail til oss på romaniaposten@gmail.com

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.