Wortels en takken van den Boom Genealogische ontdekkingen over familie van den Boom

Pareltje in de kast

Na jaren genealogisch onderzoek is er eindelijk een boekje over de familie van den Boom en verwante families. Geen saaie kwartierstaten maar bijzondere verhalen en ontdekkingen. Een ontdekkingsreis naar onze roots! Dit boekje mag gewoon niet ontbreken in jullie boekenkast! Het boekje zal worden toegevoegd in de bibliotheek van het CBG zodat het voor vele generaties na ons nog is in te zien. Onze familie zal niet worden vergeten !

ontdekkingen, verhalen, gegevens, documenten, foto's

Bestellen

Het 76 pagina dikke boekje is te bestellen met een harde kaft (luxe versie) of een slappe kaft op de website van blurb.com. Klik op onderstaande button om je bestelling te plaatsen. Tip ! Check even deze website (retailmenot.com) of er een couponcode is die je kan gebruiken voor korting op het boekje.

Deel twee ?

Ik blijf zoeken naar bijzondere documenten, foto's en verhalen over onze familie. Wil je meewerken aan een volgend deel ? Dan maak ik dat online mogelijk ! Ook persoonlijke verhalen van nu en uit het recente verleden wil ik graag voor het nageslacht bewaren. Stuur een email naar geri1960@gmail.com als je mee wil doen.

Created By
Geri van den Boom
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.