Loading

Wouter Buelens

Onderwijstechnoloog Wouter Buelens is geen onbekende in de onderwijswereld als het gaat over digitale transformatie.

Wouter stond mee aan de wieg van een traject voor werkstudenten, waarbij contact- en online onderwijs gecombineerd worden.

Als Master Onderwijswetenschappen verdiepte Wouter zich in hoe technologie kan ingezet worden in het kader van effectieve leerstrategieën en het vormgeven van online leerlijnen rekening houdend met inzichten uit de cognitieve psychologie.

Momenteel is Wouter werkzaam als onderzoeker aan het expertisecentrum voor effectief leren aan de Thomas More Hogeschool, waar hij zich richt op onderzoek en valorisatie van digitale vormen van leren en ontwikkelt Wouter momenteel o.a. een online leeromgeving voor het boek ‘Wijze lessen’.

Wij zijn dan ook bijzonder vereerd dat deze expert en onderwijstechnoloog op het online onderwijscongres "de digitale kleuterklas" het thema en het belang van "digitale didactiek ...ook in de kleuterklas" komt belichten.

Wens je de webinar van Wouter Buelens bij te wonen, schrijf dan zeker in voor het online onderwijscongres "de digitale kleuterklas" van 3 februari 2021 !

©2020 eduloep.be