Loading

Investering - Film Fotograf MissJeni

Fånga livet i rörelse

Jag erbjuder dokumentation i rörlig bild samt som fusion film, en film där man blandar stillbilder med rörligt som ger det bästa av två världar, vilket jag är ganska ensam om att göra. För varför nöja sig med det ena eller andra när man kan få både och? Hör av er så berättar jag mer om hur jag jobbar med film.

"Wow, wow, wow! Jag har inga ord. Videon är fantastisk. Du är otroligt duktig. Vi är överlyckliga!" - Decirée & Kristoffer / Destination wedding, Spanien, fusion film 2016

Bröllopsfilm 5h

Pris 17.000SEK

Vid bröllopsuppdrag utomlands eller på annan ort än Stockholm tillkommer boende- samt resekostnader.

Inkluderar: Konsultation innan bröllopsdagen, dokumentering med film under 5 sammanhängande timmar på bröllopsdagen samt en färdig film med musik på minst 10 minuter som levereras på usb-minne

"Vi är så glada att vi bestämde oss för att dokumentera delar av dagen på film och för att just du kunde vara med och hjälpa oss med detta. Tack för att du var så lyhörd och lugn under dagen och var där utan att märkas." - Maria & Craig, Bröllopsfilm, 2016 Dalarö, Stockholm

Bröllopsfilm 8h

Pris: 25.000SEK

Inkluderar: Konsultation innan bröllopsdagen, dokumentering med film under 8 sammanhängande timmar på bröllopsdagen samt en färdig film med musik på minst 10 minuter som levereras på usb-minne.

Vid bröllopsuppdrag utomlands eller på annan ort än Stockholm tillkommer boende- samt resekostnader.

Lägg till 5000:- och få: Fusion Film, både stillbilder och rörligt i samma film, två fotografer som är med under 8h samt samtliga redigerade bilder både högupplöst och lågupplöst.

Lev i nuet, minns för alltid.

Bröllopsfilm - 12h

Pris: 35.000SEK

Vid bröllopsuppdrag utomlands tillkommer boende- samt resekostnader. Vid bröllopsuppdrag på annan ort än i Stockholm tillkommer boende kostnader.

Inkluderar: Konsultation innan bröllopsdagen, dokumentering under 12 sammanhängande timmar på bröllopsdagen, en färdig film med musik på minst 20 minuter samt en trailer som kan skickas till familj och vänner.

Lägg till 8000:- och få: Fusion Film, både stillbilder och rörligt i samma film, två fotografer som är med under 12h samt samtliga redigerade digitala filer både högupplöst och lågupplöst.

Hittar du inte pris på det du söker? Kontakta mig så skräddarsyr jag ett paket åt er. Jag ser fram emot att höra mer från er.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.