Med friluftslek på Romsdalsopplevelser Til Fjells og til Vanns

Friluftslek guider deg til kjente og ukjente perler i den unike Romsdalsnaturen

Parti fra turen over Romsdalseggen

Romsdalseggen tilbyr hele spekteret av en rik og unik fjellturopplevelse. Åpne vidder, spisse fjell, spektakulær utsikt til Trollske fjell, frodig, hardfør og karrig vegetasjon, klyvepartier, mestringspartier, slake hellinger, ennå mer utsikt til både fjord, leken elv og alpine fjellformasjoner. Hele spekteret av opplevelser på èn og samme tur. Alt på 5-6 timers gange. Og alt vil leve med deg i minnet for alltid.

Turen opp til Bispen!

Vi anbefaler en tur opp til Bispen, 4-5 timers gange i bratt men trygt fjell. Du får garantert en unik opplevelse hele veien opp og ned. Mestringsfølelsen oser av alle når vi roer det hele ned og nyter 360 utsikten fra toppunktet.

Mannen, der han står så stolt og kry

Dette er selveste Mannen. Alle har hørt om han som jo snart skal dette ned og oversvømme hele Romsdalen. Men det er i fjellpartiet nedenfor selve Mannen det vil rase - en gang. Og det vil nok ikke oversvømme hele dalen, men "kun" området nedenfor fjellet og ned mot Rauma elv. Mange vil besøke Mannen og vi i Friluftslek guider deg mer enn gjerne opp for å hilse på der han står ytterst på platået så stolt og kry. Turen starter oppe på Trollstigen, et lite stykke forbi besøksenteret går vi i flott slakt fjellterreng, før siste skråpartet opp til Mannen og alt måleutstyret som passer på hver millimeter fjellpartiet under rører på seg.

Stand Up Padling på elv

Stand Up Padling (SUP), er blitt svært populært og vi anbefaler deg å prøve vårt SUP alternativ på elv! Du kombinerer naturopplevelsen med å padle på en rolig krystallklar irrgrønn elv, og Romsdalsalpene kransende rundt deg på alle sider. Her finner du roen og padler uanstrengt nedover på våre ekstra stødige SUP brett med kyndig veiledning og historiefortelling på kjentmannsvis.

En ukjent perle på vei til en annen ukjent Romsdalsperle
Kløvstien opp langsTrollstigen

Et parti fra brua på Kløvstien opp langs Trollstigen

Et Flyvende menneske!

I Bispesvingen, øverste svingen i Trollstigen kan du ofte treffe flyvende mennesker med vingedrakt. De hopper fra fjellet Bispen og flyr med stålkontroll susende forbi oss i over 200km/t.

Trollstigen platået med den råeste utsiktspost 5 minutters gange fra veien
Romsdalseggen byr på alt (og litt til)
Created By
Ivar Brennhovd
Appreciate

Credits:

Ivar Brennhovd

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.