Loading

Himmelfærd - en litteraturvandring i byen

”Vandrer, der er ingen veje.Vejen kommer med de skridt, du tager.”

Tag med på en skrivende litteraturvandring, søndag 12. september kl. 13-15.30 ført an af digter Janus Kodal.

Vandringen fører os rundt i Vor Frue og Trinitatis sogne med tre stop. Ved start i Sankt Andreas Kirke udleveres skriveblok.

De næste stop bliver lidt af en himmelfærd, for vi skal op i tårnet i både Vor Frue og Trinitatis kirke. Ved disse stop udleveres en inspirationslinje, og der er tid til at skrive og fordybe sig.

Sankt Andreas Kirke bliver sidste stop på vandringen gennem byen, hvor vi kirkerummet skal vi læse vores tekster op for hinanden.

Turguide og underviser: Janus Kodal er født i 1968. Han debuterede i 1991 med digtsamlingen ANTOLOGI og har udgivet adskillige digtsamlinger. Han har desuden arbejdet indenfor andre genrer, bl.a. det litterære essay. Janus Kodal grundlagde tidsskriftet Banana Split og har desuden været redaktør for Den Blå Port. Janus Kodal er uddannet fra Forfatterskolen 1989-91.

Deltagerpris er 200 kr. - alt inklusiv. Tilmelding sker ved betaling og er forpligtende fra to uger før arrangementsdato. Da der er begrænsede pladser, max. 12 personer, er det vigtigt, man møder op. Turen er desværre ikke egnet for gangbesværede.

Medbring: skrivepen, tøj og sko til vejr og vandring.
Mødested: Sankt Andreas kirke, Gothersgade 148 – hjørnet Gothersgade og Øster Farimagsgade. Vi går fra kirken kl. 13.

For yderligere information: