SJÆLLANDSMESTERSKABERNE2016 MED GHG TEAMGYM HERLEV

Påskedagene fra d.24 marts til og med den 27 marts, skulle som traditionen tro foregå i en gymnastikhal for de 130 teamgymgymnaster fra GHG, Teamgym Herlev.. vi har 12 hold med i konkurrencen..

De 3 micro hold fra GHG, Teamgym Herlev , fra Venstre Micropige 1 , Micropige 2 også Sjællandsmestrene i Micromix rækken - vores MICROMIX
De 3 Minipige hold fra GHG, Teamgym Herlev , fra Venstre Minipige 1 , Minipige 2 også Minipige 3
MINIMIX HOLDET SOM ER SJÆLLANDSMESTRE 2016
Minidrengeholdet fra GHG, Teamgym Herlev

Vi startede dagene i Roskilde hallerne ,med en tidlig morgen konkurrence Torsdag morgen d. 24/3 - med opvarming af Micromix.. konkurrencen stod mellem de klubber fra Sjælland, som var med til Kvalifikationen i sidste weekend, og vi havde justeret i springene - så vi fik det bedste udaf det vi kunne og - derfor kunne vi for 3 år i træk hente pokalen med hjem til Herlev som Sjællandsmetre i Micromix rækken foran Gladsaxe og Rødovre.

SJÆLLANDSMESTRE 2016 - MICROMIX

Så er Micromix klar til banespring
Super fin rytmisk serie.

MICROPIGE 1

En 5 plads i 1 division, flot at et så ungt hold i Microrækken

Koncentrationen lyser ud af pigerne...

MICROPIGE 2

4 plads i 3 division, rigtig flot

MICROPIGE 2 i FLOT KINDSTAND
Gang i spring og klargøring

SJÆLLANDSMESTRE 2016 - MINIMIX

Minimix, skulle igen prøve kræfter i rækken, med nye deltagere iforhold til de sidste par år, denne række har vi domineret siden den for 6 år siden blev oprettet.. hvilket vi også gjorde , i år med 6 point ned til nummer 2 så tegner det godt for Forbundsmesterskaberne og deltagelse til Winners Final (DM) for holdet..

Minimix 1 i deres rytmiske serie

- holdet stillede også op i Juniormix rækken.... hvor gymnasterne må være 17 år... men i kampen om Sjællandsmesterskabet hvor hold som Ølstykke og Tåstrup der har været med i rækken i flere år, samt Gladsaxe som skal repræsentere Danmark i Juniormix rækken til Nordiske Mesterskab 2016 - ja så var det en prøve om vi kunne være med i Juniormix konkurrencen - det viste sig at det kunne vi godt og en super flot SØLV medalje med 3,5 point op til sjællandsmestrene - og med 2.2 ned til 3 pladsen, så er vi ret fortrøstningsfulde omkring deltagelsen til Forbundsmesterskaberne og måske enda til Winners final, da vores rigtige Juniormix hold overtager efter SM :)

MIMIMIX SOM JUNIORMIX ..
MINIPIGERNE KLAR TIL KONKURRENCE

MINIPIGE 1

Sølv vindere 1 division, med højeste banekarakter i dag i 1 division.. 15.950

Også gang i den...

Minipige 1, skulle afprøve deres serie, der er en utrolig høj sværhed og nogle momenter som skulle prøves af for første gang.. og i konkurrencen måtte vi denne dag til SM, se os slået af Greves piger der kørte flot.. vi fik en super flot sølvmedalje og er nu , kun slået med 0,7 af Greve klar til at prøve kræfter med pige divisionen, og se om vi ikke kan presse en 1 division og en top 4 udaf en Forbundsmesterskabet og igen iår være med til winners final (DM)

total seje Minipige 1ere

MINIPIGE 2

MINIPIGE 2 - MED SØLVMEDALJEN

En super flot sølvmedalje i 3 division, og en tæt kamp om guldet...

Minipigeren i fuld gang..

MINIPIGE 3

MINIPIGE 3 - venter på afgørelsen

Pigerne var i en meget tæt kamp med KøgeBugts piger om Guldet, kun slået med 0,2 - så en ret stabil konkurrence :) meget flot Sølvmedalje :)

Yes fjolle billede skal der til... sådan piger

JUNIORPIGE 1

i 1 division, mod de hårde hold .. en super fin 5 plads...

JUNIORPIGE 1 i deres rytmiske serie

og en glad Rytmetræner da vi fik højeste rytme karakter i 1 division Juniorpiger hele 19.650 gjorde rytmetræneren meget stolt og glad....

JUNIORPIGE 2

JUNIORPIGE 2 i deres Vandret

i en meget hård 2 division, blev det til en rigtig fin 7 plads for vores piger...

STEMNINGERNE I HALLEN OG OMKRING HOLDENE VAR HELT FANTASTISKE ALLE DAGE... en stor skare af GHG FANS.. var til stede.....

og alt det som det drejer sig om.. nemlig de gode oplevelser

Ud af 12 hold i konkurrencen blev det til - så et super flot SM2016

  • 2 sjællandsmesterskaber
  • 5 sølv medaljer
  • 1 Bronze medalje

også er vi jo bare super glade for de her gutter og gutinder, der er med i FOTOGRUPPEN GHG, som har nappet alle bilelderne, her lige et par af dem, som har fanget hinanden :)

Så tak igen for et fantastisk Sjøllandsmesterskab, som igen var en stor succes for GHG, TEAMGYM HERLEV

FOKUS i GHG FARVER

Tak til FOTOGRUPPEN GHG´s fotografer, trænerer, gymnaster og forældre for en fantasisk påske i roskilde....

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.