Loading

torirot design 2018

Genseren Vårkløver inspirert av vintagegensere sett på Shetland, og boka "A Shetlander's Fair Isle Graph Book".

Perlestrikkdiamanter gjør de ensfarga delene morsommere å strikke. Jeg synes perlestrikk har en vintage følelse over seg, sammen med v-halsen.

Genseren strikkes rundt nedenfra og opp, så deles det til ermer og så hals, og til slutt plukker man opp masker til ermene, ermekuplene formes med forkorta pinner og strikkes til ønska lengde.

Prøvelappen ble strikka på Shetland hotell.

En søt detalj i nakken.

Da vårblomstene kom fikk jeg dilla på blomsterlapper til et sekskantteppe.

Det ble mange blomster - "Jeg velger meg april" og "Kom mai du skjønne milde". Så får vi se hva 2019 bringer på blomsterfronten.

Sjal Sjonglør

Et sjal strikka i dobbelt garn, deilig mykt Karmin Supersoft og Shetland Soft, med dobbeltstrikka sjonglerballer spredt utover sjalet. Strikk det så stort du vil!

Jonsokleik - mysteriestrikk sommeren 2018 i samarbeid med Værbitt, som farger norsk ullgarn i de nydeligste farger.

Det ble faktisk bare ett vottemønster i 2018. Til gjengjeld ble det publisert i Shetland Wool Week Annual 2018. Vottene heter Skålavåg, som er det gamle, norske navnet for byen Scalloway på Shetland.

Finjulekofta i fri dressur på Shetland!

Lua "Ut på vift" - publisert i vinternummeret av Bladet garn. Lua er strikka i Hillesvåg Vijle, det grønne er håndfarga av - nok en gang - Laila fra Værbittgarn.

Mønsteret får du både til voksen og barn.

Sjalet "Vent-og-se" var mønsteret i Værbitts julekalenter 2018. Håndfarga ullgarn kombinert med deilig og mykt silke-mohair-garn.

Selveste garnfargeren Laila i butikken på Grünerløkka med sitt sjal.

Takk for i år! Det blir nye garnsprell i 2019. Godt nytt år!

Created By
Tori Seierstad
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.