Loading

Miniricii TV- o comunitate pentru copiii noștri

O televiziune dedicată copiilor din România

Trupa Miniricii, inființată în 2018, are în repertoriu spectacole pentru copii cu scenarii originale și adaptate după opere cunoscute din dramaturgia româneasă, programe dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani.

Are în componență șapte actori profesioniști cu experiență iar conținutul spectacolelor îmbină jocul teatral cu mișcarea scenică și muzica într-un stil original și foarte captivant pentru copii.

Programele actuale sunt disponibile pe pagina de youtube a grupului și cuprind emisiuni pentru copii, cum ar fi: 1,2,3 la poveste stai!, Vâjt și scratch, N-am habarn-am, Meligami, Colorata azi e gata, Știrile copiilor, Jocuri jucăușe, scenete amuzante pentru copii.

Scopul spectacolelor și emisiunilor pentru copii este de a educa tânăra generație prin mijloace de expresie apropiate vârstei lor, de a le arata valorile după care să se ghideze mai departe, de a-i distra într-un mod relaxant și jovial, de a le cultiva dorința de cunoaștere, curiozitatea, exprimarea, de a le stârni curiozitatea și pentru dezvoltare.

“Copilăria nu se uită niciodată, nu trece. Vindecă-te redevenind copil”

Pentru că ne dorim să creăm conținut pentru copiii de toate vârstele, conținut românesc, dedicat în special celor ce trăiesc în România și pentru că vrem să creăm prima televiziune on-line pentru copii cu program diversificat în funcție de oră, target vă invităm să participați alături de noi la o comunitate proprie care să crească permanent prin oferta bogată de produse de calitate pentru copii.

Ne-am construit un plan și un buget pentru anul 2021 și vrem să-l ducem la bun sfârșit astfel ca la finalul anului 2021 să avem un canal de divertisment pentru copii integral românesc.

Ce puteți primi voi?

 • asociere cu brandul Miniricii- orice acțiune (spectacol, eveniment, emisiune, etc, online sau offline) va fi prezentată alături de logo-ul companiei dumneavoastră ca susținător, orice anunț, postare, link va cuprinde și brandul care va trimite utilizatorul către paginile dumneavoastră
 • reprezentat de brandul Miniricii- orice acțiune (spectacol, eveniment, emisiune, etc, online sau offline) va fi prezentată ca fiind susținută de brandul dumneavoastră prin prezentarea: obiectului activității, denumirea ei, produse promovate, etc., product placement- folosirea în cadrul materialului a produselor, orice anunț, postare, link va cuprinde brandul care va trimite către paginile dumneavoastră
 • partener al brandului Miniricii-crearea de materiale video pentru compania dumneavoastră, prezentarea produselor specifice, dreptul de a folosi materialele create pentru compania pe care o reprezentați, facilitarea oricăror acțiuni pentru copii în cadrul campaniilor de promovare, orice acțiune (spectacol, eveniment, emisiune, etc, online sau offline) va fi prezentată în parteneriat cu brandul dumneavoastră prin prezentarea: obiectului activității, denumirea ei, produse promovate, etc., posibilitatea organizării de concursuri cu premii, orice anunț, postare, link va cuprinde și brandul care va trimite către paginile dumneavoastră, posibilitatea creării de reclame exclusive pentru produsele dumneavoastră.

Ce vom crea împreună?

 • O comunitate de copii și părinți fericiți care vor știi unde să meargă ”la sigur” atunci când aleg un produs pentru copiii lor.
 • Un program special destinat copiilor cu materiale educative și distractive, românești în totalitate.
 • Prima televiziune cu conținut intergral pentru copii

Ce putem dezvota împreună?

 • festivaluri de teatru, târguri, concerte, proiecții de film și alte evenimente de amploare unde să desfășurăm activități pentru copii, unde vom putea prezenta produse dedicate întregii familii.
 • aplicații educative pentru copii
 • ateliere, spectacole, petreceri tematice pentru public sau private
 • materiale video și programe educative pentru școala altfel, grădinițe, școli, etc.
 • concursuri cu premii dedicate copiilor

Programul complet- grila Miniricii TV

 • 07:00-08:00- ”Bună dimineața, puișor!- program destinat copiilor 0-4 aniora
 • 08:00-10:00- ”Matinalul copiilor”- program destinat copiilor 10-14 ani (activități creative, sportive, recomandări)
 • 10:00-12:00- ”CineMINIma”- film pentru copii (distribuție)
 • 12:00-13:00- ”Cu rucsacul în spinare”- emisiune educativă despre diferite țări, culturi sau zone diferite din România.
 • 13:00-13:30- ”Azi despre ieri”- emisiune educativă despre ce reprezintă ziua respectivă în istorie, arte, știință, personalități.
 • 13:30-14:30 - ”Miniricia”- emisiuni educative și distractive cu rubrici diverse sub forma atelierelor interactive (arte, științe, experimente, teatru, poezie, pictură, etc) și tehnici de dezvoltare personală pentru copii
 • 14:30-15:00- ”iKids”- emisiune cu specific IT și jocuri educative
 • 15:00-16:00- ”PrinchiRicii”- program dedicat copiilor 0-4 ani compus din spectacole teatru păpuși, teatru copii, teatru interactiv.
 • 16:00-17:00- ”Știrile copiilor”- prezentarea celor mai potrivite activități și noutăți pentru copii
 • 17:00- 18:00- ”DOREMIniRicii”- emisiune cu spectific educativ pentru varsta 6-12 ani, cursuri de muzică.
 • 18:00-19:00- ”6, vine teatru!”- spectacol de teatru pentru copii (distribuție)
 • 19:00-20:00- ”Noapte bună, puișor!”- povești de seară citite de către actori și/sau ilustrate.
 • 20:00-21:00- ”MaxiRicii”- film pentru adolescenți (distribuție).

În weekend se vor difuza reluări și suplimentar filme și spectacole .

Cum puteți intra în comunitate?

Puteți alege oricare din variantele: asociat, reprezentant sau partener, prezentate mai sus. Trimiteți detaliile brandului dumneavoastra la adresele noastre de contact și putem realiza un pachet optim pentru promovare.

Obiectivele noastre

În decursul anului 2021 sa creăm cel mai cunoscut brand adresabil copiilor. În anii ce urmează (2021-2023): realizarea unui festival cu premii dedicat copiilor, aplicație doar pentru copii (MiniBook), revistă (on-line și pe hârtie) dedicata copiilor, spectacole noi pe categorii de vârsta diferite, spectacole educative pentru școala altfel, etc.

Contact:

Tel: +40722765482

e-mail: virginia.vasilache@miniricii.ro

Created By
Virginia Vasilache
Appreciate