Loading

Bröllop 2019 att säga ja

Jag, Sandra, är en känslomänniska till tusen som älskar allt som har med kärlek att göra och som troligtvis kommer fälla en tår eller två under er vigsel. Som fotograf är jag glad och avslappnad och bubblande ironisk. Jag fotar stämningsfulla bilder och gillar att arbeta med det naturliga ljuset för att tillföra mina bilder det där lilla extra. Motljus i solnedgång är lite av en drog för mig. Jag går all in för mina brudpar och kommer att bära med mig er i mitt hjärta efter att jag fått dela er dag med er. Helst är jag med från förberedelserna på morgonen tills dess att dansen drar igång på kvällen så att jag får möjlighet att fånga alla de där magiska ögonblicken som sker under en dag. Uppstyrda bilder med leenden mot kameran i all ära men jag är ännu mer ute efter att fånga de äkta stunderna och att förmedla den känsla som er dag innehåller. Jag är alltid ute efter att ni ska få en härlig upplevelse vid en fotografering och sen se på bilderna med värme och aldrig är väl det så viktigt som vid en bröllopsfotografering. Med all den kärlek som flödar denna dag så brukar det ofta räcka med att smyga i bakgrunden och bara fånga de där ögonblicken som hela tiden dyker upp men jag är också bra på att locka fram alla de där varma känslorna så att de fastnar på bild om så skulle behövas.

Kärlek
Första mötet mellan Nathalie & Martin - Velamsund

"Idag fick vi alla våra bilder från bröllopet och vi kunde inte vara mer lyckliga och nöjda över vårt val av fotograf! Den känsla och avtryckarfinger den här kvinnan innehar är unik och utom denna värld och vi är såå tacksamma för att hon ville föreviga vår dag."

Det är er dag, en dag som ni troligtvis drömt om länge och som ni lagt mängder av tid på och kommer att minnas för alltid. Jag vill att den ska bli precis så som ni önskar och ännu bättre. Därför har jag inte heller några färdiga paket att erbjuda utan vi gör ett tillsammans. Ett som passar er perfekt och som blir allt ni någonsin drömt om. Oavsett val ingår dock:

 • Ett första möte. Vi pratar kärlek och bröllop och foto, alla mina favoritintressen (förutom psykologi, förlossning och bebisar då). Och så fikar vi, eller äter en lyxlunch någonstans, det är vad ni föredrar. Dessutom passar vi på att ta lite kort, värma upp inför dagen och känna på varandra. Och fixa ny profilbild på Facebook kanske?
 • Obegränsad mailkontakt fram tills bröllopet. Behöver ni någon att bara dela med er till, någon att vara nervös med eller vill ni planera möjliga bilder och tankar, I´m your guy. Snabb är jag också när det kommer till att svara på mail.
 • Att jag, om det är praktiskt genomförbart, rekar på platsen där fotografering och bröllop ska äga rum, innan den stora dagen, för att titta ut bra platser att fota på och känna in stället.
 • Min närvaro under bröllopsdagen under de timmar som vi kommit överens om. Jag fotar, skrattar med er, gråter med er och springer ärenden när så behövs. När jag är där är jag 100 procent er och ingen fråga är konstig att ställa.
 • Alla bilder levererade på ett usb efter bröllopet samt upplagda i ett webbgalleri som ni kan dela med er av till vänner och familj.
 • Konsultation kring vilka produktval ni vill göra och hur dessa kan kombineras.
 • Leverans av valda produkter av mig. Middag ingår om ni inte bor långtbortistan. Då får ni köpa middagen på ica samtidigt som ni hämtar ut produkterna där.
Hedvig & John - Hedenlunda slott

"Sandra was extremely professional and exceeded our expectations for our wedding day. She showed up early to take some getting ready pictures and then captured the truly spontaneous and happy moments during our ceremony and reception. She was prompt when responding to questions and delivered our photos very quickly. All the photos turned out beautifully and we couldn't be more proud to display them in our home as happy memories from our wedding day. We would highly recommend Sandra!"

Kostnader

Bröllopsdagen - timmar

En timmes fotografering under bröllopsdagen kostar 3000 kr. Minimum antal timmar är 5 st. Valda timmar måste vara sammanhängande. Maxtak, det har jag inget. Funderar du för att boka ett paket med fler dagar inkluderade? Hör av dig så kommer vi överens om något bra.

Bröllopsprodukter

Bröllopsprodukter finns i form av fotobok i olika storlekar och utföranden (från 2500 kr), samt förstoringar (från 900 kr). Ni kan också beställa tackkort via mig och mindre framkallningar i fina boxar. Under vår fika/middag/skypekontakt visar jag upp produkter och berättar mer så att ni kan fundera över era val. Slutgiltiga beslut fattas efter bröllopet när ni vet vad ni kan ha i boken eller på väggen. Bröllopsprodukter beställs till en lägsta summa av 3000 kr.

John & Madeleines förberedelser - Yxtaholms slott
Bonus

Vill du maxa upplevelsen? Boka in ytterligare en eller flera ytterligare fotograferingar innan! (Fotograferingskostnad 995 kr per session exklusive produkter.)

Kanske en ordentlig kärleksfotografering. Då får vi känna på varandra ordentligt och ni får en fantastisk stund tillsammans med varandra.

Toppa det dessutom med en bodouirfotografering med ett efterföljande album att ge som morgongåva vid bröllopet.

Ni kan också mer än gärna bjuda in familjen så har vi en familjesession innan bröllopet där vi leker, skrattar och fångar kärlek mellan familjemedlemmar på bild. Så himla fint!

Det finstilta

 • Vid vårt första möte innan bröllopet skriver vi ett avtal så att allt är säkert kring bokning, leverans och bilder.
 • Mina bilder levererar jag alltid redigerade och högupplösta samt webbupplösta.
 • Leverans sker inom tre veckor, med ett smakprov redan efter ett par dagar.
 • Vid resa utanför Stockholmsområdet tillkommer en reseersättning på 35 kr/mil samt kostnad för eventuellt boende.
 • Antal levererade bilder varierar men räkna med cirka 50-60 stycken bilder per fotograferingstimme. Jag levererar blandade bilder i svartvit och färg.
Created By
Sandra Frööjd
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.