BREZOVICA SKIJANJE 2017 Zaletimo se na sneg!

Vrsta prevoza: Autobus

Način plaćanja: Unapred

Opis programa

BREZOVICA | SKIJANJE

Termin: sveke nedelje polasci

Ski centar Brezovica poznati turistički centar na severozapadnoj strani Šar planine (opština Štrpce) jedinstven je sportsko rekreativni kompleks. Udaljen je oko 60 km od Prištine i isto toliko od aerodroma u Skoplju, od Soluna 303, od Sofije oko 355 km a od Beograda 400 km. Svojom izrazito alpskom prirodom i visokoplaniskim ambijentom neposredna okolina Brezovice podseća na najpoznatije evropske turističke centre. U najvišim delovima vlada prava alpska klima, tako da se sneg zadržava i do 280 dana.

Ski staze imaju FIS sertifikate što ih čini pogodnim za organizaciju međunarodnih takmičenja i to u disciplinama slalom, veleslalom, sust i super G. Ski centar Brezovica je do sada organizovao 2 evropska prvenstva u alpskom skijanju, 9 državnih prvenstva.

SKIJALIŠTE:

Ski centar je opremljen sa 5 ski-liftova, 5 žičara i 3 mašine za tabanje snega i pripremu staza. Instalirani kapacitet žičara I ski-liftova je prevoz 10.000 skijaša na sat. Najduža staza je 3500 metara.

Za više informacije posetite stranicu agencije www.angelstours.com ili pozovite na telefon 021-301-654

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.