Loading

Epson Hervulbare patronen Navulinstructie

Zorg dat u keukenpapier op een gladde niet zuigende ondergrond legt, zodat u de werkplek beschermt tegen eventuele inkt. Trek de in afbeelding 1 aangegeven transparante vuldopjes van de cartridges. Leg deze even aan de kant, deze heeft u straks weer nodig. Neem nu de bijpassende gevulde injectiespuit en vul de cartridge tot ongeveer de aangegeven hoogte, zie afbeelding 2. Neem nu de andere kleuren, en vul ook deze inktpatronen.

De ARC (Auto reset Chip) chip reset zichzelf als u de cartridges uit de printer haalt en weer gaat navullen. Op het moment dat u de cartridges terugplaatst zal de printer deze weer als "vol" herkennen!

Als u de cartridges wilt gaan gebruiken, trekt u de gekleurde luchtinlaatdopjes van de cartridges. Deze inlaat zorgt voor de neerwaartse druk.

Bij sommige cartridges zitten de verschillende dopjes op een andere positie. Vaste regel is dat 1 dopje een grote kamer afsluit, dit is de vulkamer (deze altijd weer afsluiten), en 1 dopje sluit een klein kamertje af, dit is de luchtinlaat (deze openlaten als u ze in de printer plaatst).

Zorg er altijd voor dat u de auto-update van uw printer uitschakelt!