Loading

#TekemälläOppii 2018

Haluaisitko suorittaa työharjoittelun kanssamme?

www.mgasunnot.fi on kasvava, paikallinen toimija kiinteistömarkkinoilla. Olemme vuokra-asumisen edelläkävijoitä yksityisellä sektorilla Suomessa. Toimimme paikallisesti Lahdessa. Tukenamme ovat vahva osaaminen alalla, sekä parhaat paikalliset yhteistyökumppanit. Tarjoamme vuokra-asuntojen lisäksi asumiseen liittyviä palveluja helpottamaan ihmisten arkea. Kokonaisuuden muodostaa Helposti Kotiin-konsepti . Tutustu meihin tarkemmin: www.mgasunnot.fi.

Oletko ennakkoluuloton henkilö Lahdesta, joka haluaa päästä mukaan mielenkiintoiseen työympäristöön?

Toteutamme yhdessä Facebook ja Instagram-sivujemme ylläpitoa, YouTube-kanavamme videoiden käsikirjoittamista ja niiden toteuttamista. Saat osallistua Facebook ja Instagram-markkinointikampanjanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen kanssamme. Annamme käyttöösi kaikki tarvittavat työkalut harjoittelun toteuttamista tukemaan (saat tarvittaessa oman tietokoneen käyttöösi). Työskentelyysi saat tukea aina kun tarvitset. Erityisen tärkeää on halusi oppia!

Harjoittelupaikkahakemus kannattaa jättää hyvissä ajoin, viimeistään kuukautta ennen harjoittelujakson alkua. Hakijoilta toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta otetta työhön sekä aitoa kiinnostusta työskentelyyn asumiseen ja digitalisoitumiseen liittyvien palvelujen maailmassa. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman paljon itsestäsi ja osaamisestasi, se helpottaa hakemuksesi käsittelyä. Hae työ- tai harjoittelupaikkaa täyttämällä avoin hakemus täältä.

Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta valintamme kannalta tärkeintä on persoonasi ja innostuksesi päästä toteuttamaan mielessäsi olevia ideoita. Media-alan koulutus ja tuntemus ovat eduksi, mutta intohimosi tarjoamaamme harjoittelupaikkaan ja halu oppia ratkaisevat.

Työharjoittelusta ei makseta palkkaa. Annamme tekemästäsi työstä todistuksen ja suosituskirjeen täydentämään portfoliotasi.

Harjoittelun kesto ja sisältö sovitaan tapauskohtaisesti.

Lisätiedot harjoittelupaikasta - Markus Grahn / mg.asunnot@gmail.com

Created By
MG Asunnot
Appreciate

Credits:

Created with images by markusspiske - "analog antique exposure" • La-Belle-Galerie - "stay scandinavian style white room" • LoboStudioHamburg - "twitter facebook together" • senjinpojskic - "keyboard creative creative office" • FirmBee - "ux prototyping design"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.