Loading

Forstørrelser, album og annet snacks Fordi fremtiden fortjener skikkelig håndverk

Har du bestilt time til fotografering? Da oppfordrer jeg dere til å tenke igjennom hva dere ønsker å bruke fotografiene til. Er drømmen en fototapet til soverommet? Et kunst-innrammet fotografi til stuen? Eller et album som barn, barnebarn, og kanskje også oldebarn, kan bla i om 40 år?

Alle produkter som leveres gjennom en profesjonell fotograf bør være syrefrie og produseres med kjærlighet og omtanke. Mine produkter håndlages og er et resultat av godt håndverk. I tillegg produseres de fleste av mine produkt i Norge.

Forstørrelser

Jeg leverer forstørrelser både med og uten ramme. Jeg anbefaler alltid å bestille større print ferdig innrammet for å sikre et varig resultat.

Fotopapir satin er et bomullspapir med halvmatt overflate. Dette er et papir som egner seg svært godt til mørke fotografier, og til sorthvitt.

Kunstpapiret er et matt bomullspapir med en helt fantastisk overflate. Dette papiret er noe skjørere enn det klassiske papiret (fotopapir satin), og jeg anbefaler alltid å bestille dette ferdig innrammet. Når jeg rammer inn kunstpapir gjør jeg det med antirefleksglass for at papiret skal komme til sin rett. Bilder fotografert utendørs kommer virkelig til sin rett på denne typen papir.

Laminert/struktur. Laminerte fotografier tåler betydelig mer enn fotografier printet på kunstpapir eller klassisk fotopapir. Dersom du ønsker å ramme inn selv, anbefaler jeg deg å kjøpe et laminert fotografi.

Vil du ramme inn selv? Et fotografi som rammes inn i en ramme som inneholder syre i rammen, i bakplaten eller i passepartout vil gulne og bli skadet etter kortere eller lengre tid. Når du har investert i å få et godt portrett, hvorfor spare penger på å ramme inn i billige rammer som vil ødelegge fotografiene dine?

Lerret

Stand out

Bildet lamineres og monteres på en 17mm tykk plate. Et moderne og stilrent uttrykk, hvor du selv kan velge farge på kantene av platen.

Takkekort

Album

Jeg leverer flere ulike typer album. Prisen varierer med type album, og antall bilder.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.